reklama
juliaidaro
Fanka BB :)
no poki co wertuje neta do lekarza zapisze sie pod koniec miesiaca na bilans to zapytam ,ale on jak zwykle niewiele mi powie taki dziwny czlowiek troszke....mysle zee zaczne ten gluten wprowadzac powpli ale neiwiem czy moge wsypywac manna do tych sloiczkow czyjak ??ciemna jestem i tyle hahahha
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
julia - my jeszcze nie wprowadziliśmy żadnego innego jedzenia niż mleko mamy + 1 butla mleka mm na noc - i właśnie do niej dodajemy od kilku dni 1 płaską łyżeczkę kaszki manny (z glutenem)
juliaidaro
no wlasnie wiem ze jak sie karmi MM to gluten wprowadza sie w innym miesiacu niz na mleku mamy co nie ??jutro bede przerabiac ten temayt hahahha ateraz poki co ide odespac wczorajsza impreze.......
futrzakowa
yea! to ja!
julia ...wg obecnych zaleceń gluten wprowadza się w 5-6 miesiącu najlepiej poprzez kaszkę (1 łyżeczka najlepiej do odciągniętego mleka albo do zupki jarzynowej)... więc teraz. Takie są obecne zalecenia... a wiadomo zalecenia są zmienne w czasie i na pewno duża część dziewczyn/pediatrów i tak ma swoje zdanie na ten temat:-)
patik - a z jakiej firmy taki słoiczek trzyskładnikowy jest? bo my jemy: marchew+ziemniak i dynia + ziemniak ale jakos musiałam przeoczyć pyszności z cukinią
patik - a z jakiej firmy taki słoiczek trzyskładnikowy jest? bo my jemy: marchew+ziemniak i dynia + ziemniak ale jakos musiałam przeoczyć pyszności z cukinią
patik80
mojej produkcjipatik - a z jakiej firmy taki słoiczek trzyskładnikowy jest? bo my jemy: marchew+ziemniak i dynia + ziemniak ale jakos musiałam przeoczyć pyszności z cukinią
futrzakowa
yea! to ja!
mojej produkcji
aha juz myślałam że źle szukałam w sklepie :-)
reklama
julia ...wg obecnych zaleceń gluten wprowadza się w 5-6 miesiącu najlepiej poprzez kaszkę (1 łyżeczka najlepiej do odciągniętego mleka albo do zupki jarzynowej)... więc teraz. Takie są obecne zalecenia... a wiadomo zalecenia są zmienne w czasie i na pewno duża część dziewczyn/pediatrów i tak ma swoje zdanie na ten temat:-)
z gerbera jest nowosc -cukinia,łosos ,ziemniak
Podziel się: