A u nas te trójprzepływowe po używaniu ok2 tyg. sie roztargały na boki- byłam w szoku i jestem do dzisiaj. Nie mam pojecia jak to sie stało
U nas tak sie stało z wieloprzepływowym z TT,jakis badziew poprostu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u nas te trójprzepływowe po używaniu ok2 tyg. sie roztargały na boki- byłam w szoku i jestem do dzisiaj. Nie mam pojecia jak to sie stało
Mała je marchew z ziemniaczkiem może bez entuzjazmu ale i bez buntu, brzuch nie boli, trawi dość przyzwoicie - kupa lekko pomarańczowa z drobinkami marchwi czyli ok. Nauczyła sie przełykać. Dziś próbujemy dynię z ziemniakiem. Na razie jemy tylko Hippa serię AVetka .. aż jestem ciekawa reakcji Nadii ... daj znać. My jeszcze poczekamy z tydzień na pierwsze nowe smaki.
a u nas dzis dopiero będzie szpinak bo po akcji z brzoskwinią i jabłkiem postanowiłam odczekać kilka dni ale gdyby pluł to juz mu gotuję marchew i ziemniakami
za to kaszka jabłkowa jest u nas bardzo lubianym daniem
Vetka ... super że Nadia tak ładnie reaguje na nowości ... oby tak dalej
.