lokata
Fanka BB :)
ola ... moja Malwi prawie codziennie na śniadanie je chlebek (bez skórki), kroję go na małe kawałki i wkładam do buźki, gryzie aż miło. Zazwyczaj je z masełkiem, jakąś wędlinką, serkiem topionym albo z jajecznicą. A jajecznice robie jej na parze, wcześniej dawałam same żółtko ale teraz je normalną jajecznice i dodaje do niej troche szyneczki. No i takim sposobem zjada prawie całą kromkę chlebka na pierwsze śniadanie ... a na drugie ok.230ml mm. A jeśli nie chce chlebka to dostaje jogurcik.
julia ... ja nie zwracam uwagi na porcję, daje jej orientacyjnie, nie odmierzam za każdym razem zupki czy drugiego dania. Zje tyle ile chce, raz mniej raz więcej. Ostatnio zjadła dwie miseczki rosołku
Na obiad zazwyczaj zjada zupkę i drugie danie. Drugie danie zazwyczaj z naszego talerza :-)
julia ... ja nie zwracam uwagi na porcję, daje jej orientacyjnie, nie odmierzam za każdym razem zupki czy drugiego dania. Zje tyle ile chce, raz mniej raz więcej. Ostatnio zjadła dwie miseczki rosołku
Na obiad zazwyczaj zjada zupkę i drugie danie. Drugie danie zazwyczaj z naszego talerza :-)