reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzanie diety Maluszków

reklama
patris, ja kupuję kleik bez cukru, a kaszkę smakową kupiłam przypadkiem w promocji i jakoś nie pomyślałam, że może być z cukrem, wiem, że w kaszkach Nestle jest cukier, chyba we wszystkim co ma MM jest. Maks nie może jeść kaszek z mlekiem i ta bobovitę smakową kupiłam bez mleka myśląc, że to zwykły kleik:baffled:

A ja tu marudzę tylko o jednym. Mam znowu protest głodowy, tym razem już na maxa.. w ogóle nic nie chce jeść, a przecież tak już ładnie jadła.. mam nadzieje, że to zęby..

U nas też strajk głodowy-słoiczkowy:confused: Nie wiem,co jest grane. Nawet jak jej szły ząbki to jadła obiadki,a od wczoraj to nawet G gardzi:eek:

chciałam zapytać mamusie, które dawały już jogurty te po 6 mcu, w składzie mają mleko pełne - chodzi o modyfikowane czy krowie? drogie to jak diabli:baffled:

chciałam zapytać mamusie, które dawały już jogurty te po 6 mcu, w składzie mają mleko pełne - chodzi o modyfikowane czy krowie? drogie to jak diabli:baffled:

ja podaję małemu, ale wstyd się przyznać nie patrzyłam czy zwykłe, czy modyfikowane, ale wydaje mi się, że krowie.jogurty są ponoć inaczej przyswajalne niż mleko. Mały je wcina aż mu się uszy trzęsą i nie ma po nich żadnej negatywnej reakcji. Drogie to bardzo, ale ja zawsze w Realu, albo w carrefirze wypatrzę jakąś promocję, że zamiast 9 zł za 4pak Bobovity, kosztują 6-6.99zł. Przetestowałam też jogurty Baby dream z Rossmana. W promocji można je dostać za 4.99zł, a normalnie za 5.99zł. Moim zdaniem nie są w niczym gorsze od tych z Bobovity czy Nestle. Smak ten sam

Madzik niestety tez nie zwrociłam uwagi jakie mleko jest w tych jogurtach (moze na stronie producenta pisze?)ale Małgoska je uwielbia i nic jej po nich nie jest.Co do ceny to najczesciej maja na nie promocje w rossmanie;|)

reklama
Do góry