reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzanie diety Maluszków

reklama
a dużego słoiczka, czy małego? Ela wczoraj dopiero pierwszy raz zjadła cały mały słoiczek. a żółtko i tak dodaję. ile zje, tyle zje. zawsze to chociaż trochę, a u nas żelazo bardzo ważne.

fifronka ... Mała dostaje żółtko do obiadu co drugi dzień .. ale nie zawsze zje całą porcję więc zastanawiam sie by jej zamiast kaszki na drugie śniadanie nie zrobić jajka na parze z dodatkiem chlebka z masełkiem.

nie martwcie sie laski u nas tez jak zeby daja mocno popalic to młody nic nie chce ani mleka ani obiadku potem nadrabia.............

my zółtko jemy ale młody uwielbia samo wiec gotuje mu jajo wyciagam żółtko i wcina łapciami sam..........

i juz herbatki nie chce z butelki tylko jak spróbował z kubka tak teraz z niego pije.........

Ja też podaje Gabi saMO żółtko, gotuję, biorę na pół i do miseczki, dodaje trochę mleka, lub wody i rozciapuje i podaje Gabi w ciągu dnia łyżeczką i tak co drugi dzień.

reklama
u nas młody ostatnio zjada po 250ml słoiczka obiadku i to jest mało!!!! ciekawa jestem ile on juz waży chyba nie duzo bo pomimo tego ze duzo je to jest bardzo ruchliwy i szybko spala 27 mam spotkanie wiec sie dowiem....

Do góry