reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzanie diety Maluszków

tylko mam problem z podawaniem jej lekarstw, jak widzi łyżeczkę z syropem i tabletkami to nie otworzy buzi, strzykawka to samo i tym sposobem pakujemy jej na siłe i bez płaczu nie da się obejść :no:
A ze smoczka od butelki? Ja tak podaję wszystkie syropy.. Tyle że Gaba to żarłok, więc pewnie myśli, że to jedzenie :-D

reklama
lokata no to rzeczywiście problem, bo trochę tego jest, żeby podać. Na szczęście Gabi uwielbia pić ze strzykawki, więc żelazo pochłania odrazu, jak widzi strzykawkę to odrazu otwiera dziubka :-):-)

ai nie wiem, czy Wam pisałam (tylko się nie śmiejcie) :-D ja podaje Gabi wodę/herbatkę/sok strzykawką taką większą 10ml.. takim sposobem wypija mi w ciągu dnia z 20-50ml.. bo tak to w ogóle nie chciała nic a nic pić.. ech te moje metody :-D

No to ja się pochwalę, że Maks sam sięga po butelkę, kiedy chce się napić. Butla stoi zawsze na podłodze, a on sobie do niej raczkuje, kładzie się na plecy i pije. Bardzo mu się ta samodzielność podoba;-)

No to ja się pochwalę, że Maks sam sięga po butelkę, kiedy chce się napić. Butla stoi zawsze na podłodze, a on sobie do niej raczkuje, kładzie się na plecy i pije. Bardzo mu się ta samodzielność podoba;-)
Brawo! :-) Gaba jeszcze nie zrozumiała, ze trzeba sie położyć na plecach i próbuje pić leżąc na brzuchu.. :sorry:

reklama
Do góry