reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzanie diety Maluszków

u mnie w osrodku nie mierzą niestety dzieci tzn. obwód główki tylko 45 i klatki piersiowej 47 ale ubranka na 80 kupujemy

reklama
Powiem Wam, że dzisiaj zaserwowałam Paniczowi "makaron tagliatelle z rybą i brokułami" - zachwytom nie było końca i wsunął wszystko 220g :D Przypuszczam, że to zasługa soli, która byłą wskładzie ;p

a mój nie chce jeść żadnych słoiczków po 6/7 miesiącu gdzie konsystencja jest bardziej grudkowata... parę łyżeczek wcisnę i na tym koniec... mam nadzieję że w końcu się przekona:-)

a mój nie chce jeść żadnych słoiczków po 6/7 miesiącu gdzie konsystencja jest bardziej grudkowata... parę łyżeczek wcisnę i na tym koniec... mam nadzieję że w końcu się przekona:-)

A próbowałaś dać słoiczek z G? Bo tam faktycznie te grudki są malutkie. Ja bałam się,że Ania się zakrztusi,ale dziś spróbowałam jej dać z G po 6 m-cu i bez problemu dała radę tym grudkom:tak: Albo spróbuj metody Scarletki. Niedawno o tym pisała:-)

Powiem Wam, że dzisiaj zaserwowałam Paniczowi "makaron tagliatelle z rybą i brokułami" - zachwytom nie było końca i wsunął wszystko 220g :D Przypuszczam, że to zasługa soli, która byłą wskładzie ;p
u nas to ulubione danie:tak: jak niektóre dania w słoikach 190 ledwo są zjedzone tak tego zawsze braknie:-D

reklama
Do góry