reklama
futrzakowa
yea! to ja!
navna - wg obecnych wytycznych...tak jak mówi pabella... 1 obiadek oraz 1 deserek/sok (najlepiej przecierowe) do 150g + ew kaszka.
futrzakowa
yea! to ja!
a mój nie chce jeść żadnych słoiczków po 6/7 miesiącu gdzie konsystencja jest bardziej grudkowata... parę łyżeczek wcisnę i na tym koniec... mam nadzieję że w końcu się przekona:-)
a mój nie chce jeść żadnych słoiczków po 6/7 miesiącu gdzie konsystencja jest bardziej grudkowata... parę łyżeczek wcisnę i na tym koniec... mam nadzieję że w końcu się przekona:-)
A dawałaś mu chlebek do memlania? U nas jeszcze krążki ryżowe zrobiły furorę I na nich Jaś uczy się żucia
spring
Szczęścia dwa :)
A próbowałaś dać słoiczek z G? Bo tam faktycznie te grudki są malutkie. Ja bałam się,że Ania się zakrztusi,ale dziś spróbowałam jej dać z G po 6 m-cu i bez problemu dała radę tym grudkom Albo spróbuj metody Scarletki. Niedawno o tym pisała:-)
u nas to ulubione danie jak niektóre dania w słoikach 190 ledwo są zjedzone tak tego zawsze brakniePowiem Wam, że dzisiaj zaserwowałam Paniczowi "makaron tagliatelle z rybą i brokułami" - zachwytom nie było końca i wsunął wszystko 220g Przypuszczam, że to zasługa soli, która byłą wskładzie ;p
Scarletka a z jakiej firmy jest ten makaron z rybką i brokułami?
Hipp po 7 mies
reklama
spring
Szczęścia dwa :)
Hipp po 7 mies
W takim razie muszę spróbować
Podziel się: