Lilka
Fanka BB :)
my jesmy serdelki
Mili je cała sama,ale obieram jej z tej skorki,no i zdarza nam sie to 1-2 razy w mieciacu
co do słodyczy to ja byłam przeciwna bardzo a jak patrze to Mili jednak słodkie je nie zeby duzo ale je
dzisiaj zjadła serek waniliowy i troszke princeski
wczoraj jabłecznika troszke
robie jej tez budyn czasami
ostatnio zrobiłam galaretke i pokroiłam w kosteczke
i Mili sobie podjadała
teraz zamierzam zrobic kaszke manne na mleku
przetworow mlecznych nie omijamy
nawet dałam jej mleko ostatnio sprobowac i jej smakowało :-)
tagze do przyszłych wakacji chyba pociagniemy na modyfikowanym i koniec bo ono jak dla mnei ejst obrzydliwie słodkie i w sumie to mleko moze wg mnei uzaleznic od slodkiego
ponoc nerki dziecka do trzeciego roku zycia nie trawia z mleka krowiego bialka.....zas gdzie indziej czytam i pisza ze do roku wystarczy podawac modyfikowane
i badz madry
Mili je cała sama,ale obieram jej z tej skorki,no i zdarza nam sie to 1-2 razy w mieciacu
co do słodyczy to ja byłam przeciwna bardzo a jak patrze to Mili jednak słodkie je nie zeby duzo ale je
dzisiaj zjadła serek waniliowy i troszke princeski
wczoraj jabłecznika troszke
robie jej tez budyn czasami
ostatnio zrobiłam galaretke i pokroiłam w kosteczke
i Mili sobie podjadała
teraz zamierzam zrobic kaszke manne na mleku
przetworow mlecznych nie omijamy
nawet dałam jej mleko ostatnio sprobowac i jej smakowało :-)
tagze do przyszłych wakacji chyba pociagniemy na modyfikowanym i koniec bo ono jak dla mnei ejst obrzydliwie słodkie i w sumie to mleko moze wg mnei uzaleznic od slodkiego
ponoc nerki dziecka do trzeciego roku zycia nie trawia z mleka krowiego bialka.....zas gdzie indziej czytam i pisza ze do roku wystarczy podawac modyfikowane
i badz madry