reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja mam blender brauna, taki z sztkownica i pojemnikiem do ucierania...........kosztowal jakies 160 zl, ale na allegro.......
jeszcze nie robilam w nim jedzenia, ale juz niedlgo chyba zaczne bo nas te sloiczki zrujnuja finansowo.........
powiedzcie kiedy wprowadzic malemu groszek i kukurydze>??/
jeszcze nie robilam w nim jedzenia, ale juz niedlgo chyba zaczne bo nas te sloiczki zrujnuja finansowo.........
powiedzcie kiedy wprowadzic malemu groszek i kukurydze>??/
elfiko
lipcowe mamy ´05
kukurydza juz może być- od czwartego miesiąca - kleiki są kukurydziane
ja daje do zupki taka z puszki lub robie z niej krem
a groszek troszke wzdęcia powoduje ale tez juz mozna
ja daje i u nas na początku było prukanie i troszke płaczu ale teraz juz ok
tez do zupki dodaje luib sam z ziemniakiem jako purre
ja daje do zupki taka z puszki lub robie z niej krem
a groszek troszke wzdęcia powoduje ale tez juz mozna
ja daje i u nas na początku było prukanie i troszke płaczu ale teraz juz ok
tez do zupki dodaje luib sam z ziemniakiem jako purre
Joaska
Lipcowe mamy '05
mam taki gerber z groszkiem i ziemniakiem i pieruszka.........i jeszcze taki z kukurydza i ziemniakiem i sie zastanawiam czy mu nie dac....
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:daj, dlaczego by nie/
ja gerbera nie kupuje juz jakiś czas bo boli weronike brzuch , po deserkach, soczkach, moze jej firma nie pasuje?
nie dawalam mu jeszcze nic z gerbera, zobaczymy............
Niepotrzebnie zadalam pytanie na glownym forum bo w tym temacie jest to co mnie interesuje !!
Ja tez chcialam kupic duzy mikser ale w sklepie doradzili mi ze musze kupic specjalny dla dzieci !! I kupilam taki maly specjalny Mulinexa za 100 czy 150 zl. Jestem bardzo zadowolona bo mieli wszystko w mig !
Dziewczyny podajcie jakies fajne przepisy jak znacie !!
Ja polecam deserek zmiksowana gruszke z jogurtem i bananem !!
A groszek we francji mozna podawac od 4 mies.
Ja tez chcialam kupic duzy mikser ale w sklepie doradzili mi ze musze kupic specjalny dla dzieci !! I kupilam taki maly specjalny Mulinexa za 100 czy 150 zl. Jestem bardzo zadowolona bo mieli wszystko w mig !
Dziewczyny podajcie jakies fajne przepisy jak znacie !!
Ja polecam deserek zmiksowana gruszke z jogurtem i bananem !!
A groszek we francji mozna podawac od 4 mies.
a my dzis mielismy premiere biadku jarzynki z kurczakiem i mala zajadal az jej sie uszy trzesly...
mam tylko nadzieje ze znow jej niw wysypie bo jak dwa tyg temu wprowadzalam jej selera to dwa dnimiala krosteczki...
a co do robota to ja mma mala kuczhnie i nie chcialam zawalidrogi wiec jak bylam w ciazy to od rodzicow zażyczyłam sobie mulitmiquick brauna i jest super, nawet reklamuja go w gazetach dzieciowych... ma taki jeden maly pojemnik gdzie akurat jablko i banan sie mieszczą 30 sek i deserek gotowy , prosto z tego pjemnika mala karmie wiec nie brudze juz nic wiecej, a na ten pojemnik przyczepia sie element z silnikiem....pojemniki (bo jest tez duzy) trzymam w szafce, a silnik i ubijaczke i taki z nozami (bo tez jest z komplecie trzymam w szufladdzie...
mam tylko nadzieje ze znow jej niw wysypie bo jak dwa tyg temu wprowadzalam jej selera to dwa dnimiala krosteczki...
a co do robota to ja mma mala kuczhnie i nie chcialam zawalidrogi wiec jak bylam w ciazy to od rodzicow zażyczyłam sobie mulitmiquick brauna i jest super, nawet reklamuja go w gazetach dzieciowych... ma taki jeden maly pojemnik gdzie akurat jablko i banan sie mieszczą 30 sek i deserek gotowy , prosto z tego pjemnika mala karmie wiec nie brudze juz nic wiecej, a na ten pojemnik przyczepia sie element z silnikiem....pojemniki (bo jest tez duzy) trzymam w szafce, a silnik i ubijaczke i taki z nozami (bo tez jest z komplecie trzymam w szufladdzie...
Joaska
Lipcowe mamy '05
Sylwia79 pisze:a my dzis mielismy premiere biadku jarzynki z kurczakiem i mala zajadal az jej sie uszy trzesly...
sylwia mam ten sam...jest super............
reklama