reklama
s.michalina
Fanka BB :)
Ja też kaszki robię na wodzie. Nie chce mm podawać i już. kaszki kupuję takie które w nazwie i składzie nie mają mleka.
Lilla My
Angelika ja tyle. tego sypie ze jest gęste. nie trzymam sie przepisu ze 6 łyżek na 100ml
malgorzatkar
A ja robię te na mm, ale ja inna jestem ;-)
Lilla My
Ja też się broniłam przed mm, ale nie taki diabeł straszny [emoji14]
Zaczęłam od jednej porcji dziennie, a teraz w żłobku będzie dostawać więcej bo ja nie ściągnę aż tylu porcji. Zobaczymy jak będzie w weekend kiedy Łukasz z nią zostanie, a ja będę w pracy.
Zaczęłam od jednej porcji dziennie, a teraz w żłobku będzie dostawać więcej bo ja nie ściągnę aż tylu porcji. Zobaczymy jak będzie w weekend kiedy Łukasz z nią zostanie, a ja będę w pracy.
A mnie to w ogóle denerwują te kaszki Przy mlecznych każą dodać wodę 40-50st, jak dorzucę kaszkę i owoc w temp pokojowej to mam za chwilę zimną. A żebyście widziały minę mojej córy, jak dostaje zimną kaszkę.
Ja to już bym chciała ograniczyć tego cyca... Karmię już prawie 8m-cy to i tak więcej niż zakładałam. Ale wolałabym już butli nie uczyć. Marzy mi się tak jak miała moja koleżanka, jej synek sam się odstawił jak posmakował tylu nowości. Już widzę to u siebie... Pewnie będę karmić do 3 lat, bo młoda nic innego nie będzie chciała, a ja zmartwiona matka będę chciała jej dać chociaż to. (taką sytuację miała moja siostra- dlatego mnie od razu do mm przekonywała)
Ja to już bym chciała ograniczyć tego cyca... Karmię już prawie 8m-cy to i tak więcej niż zakładałam. Ale wolałabym już butli nie uczyć. Marzy mi się tak jak miała moja koleżanka, jej synek sam się odstawił jak posmakował tylu nowości. Już widzę to u siebie... Pewnie będę karmić do 3 lat, bo młoda nic innego nie będzie chciała, a ja zmartwiona matka będę chciała jej dać chociaż to. (taką sytuację miała moja siostra- dlatego mnie od razu do mm przekonywała)
elifit
Moderatorka
Flo ja daję do gorącej wody nie wrzącej i dokładam owoce.
Moja jest kaszowa a wybrzydza obiadki. Jak u Poli.
Moja jest kaszowa a wybrzydza obiadki. Jak u Poli.
reklama
malgorzatkar
Ja tez jak daje owoce to wodę w temp nawet z 70 st robię. Moja tez wybrzydza przy obiadach a kasze i jogurciki wcina