reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzanie diety dziecka

reklama
Hehe ej inne ;-):-D ja nie robię tych "dzieciowych", bo Natalka grubasek, a te kaszki dużo cukru mają. Poza tym - ona pije mm, więc się go nie boję :-p

Ja też się broniłam przed mm, ale nie taki diabeł straszny [emoji14]
Zaczęłam od jednej porcji dziennie, a teraz w żłobku będzie dostawać więcej bo ja nie ściągnę aż tylu porcji. Zobaczymy jak będzie w weekend kiedy Łukasz z nią zostanie, a ja będę w pracy.

A mnie to w ogóle denerwują te kaszki:-p Przy mlecznych każą dodać wodę 40-50st, jak dorzucę kaszkę i owoc w temp pokojowej to mam za chwilę zimną. A żebyście widziały minę mojej córy, jak dostaje zimną kaszkę.:sorry:
Ja to już bym chciała ograniczyć tego cyca... Karmię już prawie 8m-cy to i tak więcej niż zakładałam. Ale wolałabym już butli nie uczyć. Marzy mi się tak jak miała moja koleżanka, jej synek sam się odstawił jak posmakował tylu nowości. Już widzę to u siebie... Pewnie będę karmić do 3 lat, bo młoda nic innego nie będzie chciała, a ja zmartwiona matka będę chciała jej dać chociaż to. (taką sytuację miała moja siostra- dlatego mnie od razu do mm przekonywała)

reklama
Do góry