reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzanie diety dziecka

Ja w środę.pójdę po pierwsze słoiczki. Zuzia zaczęła łapać mnie za rękę podczas jedzenia i mlaskac, dziś mi zabrała chrupka i wessala prawie całego w sekundę, a potem zjadła swoje ręce po pachy, bo matka drugiego chrupka nie dała...

reklama
Emyly u nas Hipp zupełnie nie podchodzi. Miałam dwa dostane i oba Wyrzuciłam. Małemu nie smakuje i tyle i to smaki które juz wcześniej znał.

Ja słoiczki kupiłam dwa, uparcie gotuję. Mama mnie wspiera, przywiozła mi dzisiaj marchewkę z ogródka, dynię już mam dawno w słoiczkach. Polecam gotowanie:D

Emyly juz omtym kiedyś pisalam tez nadzialam się na ziemniaki ze szpinakiem ale w domu doczytalam skład i nie podalam.
Kasza manna może być zwykłą. Ja poszlam na latwizne.
Może jutro węzme się za ugotowanie zupki z mięsem bo jak na razie tylko warzywne gotowalam. No i może zrobię jakiś deserek. W tej mojej książce jest fajny pomysł na deserek z kleiku i owoców. Robi się taka zeberke. Kladziesz na zmianę kleik i owoce :) zawsze to jakies urozmaicenie :)

reklama
Dziś minął 3 dzień wprowadzania glutenu nie widzę żadnych negatywnych reakcji wiec chyba juz nie wystąpią?

Dziś zrobilam ten deserek z kleikiem i owocami ale wcinaala :) jula to chyba by zjadła wszystko co bym jej podsunęła. Glodomor mały moj .
U nas juz zupki z mieskiem,zresztą juz praktycznie wszystko zjada :)

Powodzenia wam życzę i równie bezproblemowego wprowadzania :)

Do góry