Nastazja
Mama Adama Łobuza I
Sosnowiczanka, mi też czasem Adas się rozpłacze przy obiadku, ale zauważyłam że nie lubi zbyt podgrzanych dań. Nigdy nie były takie żeby go poparzyć, staram się żeby były letnie, ale czasem płacze i jak odczekam chwile, to znowu je- prawie zimne. Nie wiem czy o to dokładnie chodzi, ale napewno nie o smak, bo to się zdarza rzadko- i po żadnych nowościach.
U mnie Adaś je tylko słoiczki bobovity i Hipp, gerbera nie kupuję, bo jakiś same złe opinie do mnie docierały. Soczki kupuję zwykle z hipp, ewentualnie bobovita lub bobofrut- zależy co jest w promocji. Co do deserków - największe wzięcie mają takie gdzie jednym ze składników jest banan. Najbardziej banany+owoce leśne i banany jabłka + brzoskwinie. No i z hippa banan, jabłko+biszkopty.
U mnie Adaś je tylko słoiczki bobovity i Hipp, gerbera nie kupuję, bo jakiś same złe opinie do mnie docierały. Soczki kupuję zwykle z hipp, ewentualnie bobovita lub bobofrut- zależy co jest w promocji. Co do deserków - największe wzięcie mają takie gdzie jednym ze składników jest banan. Najbardziej banany+owoce leśne i banany jabłka + brzoskwinie. No i z hippa banan, jabłko+biszkopty.