dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Tak udalo mi sie kupic sloiczek z rybka po grecku Ale ostatnio jak robilam zapasy juz nie bylo z rybka :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnio dawałm brokuły i była po nich bardzo lźna zielona kupka.
Chyba będę musiała znowu testować.
A co do mięska, to można codziennie mięsko albo rybkę.
Rybka nie częśćiej niż 1-2 razy w tygodniu.
Żółtko podaje się niezależnie od mięska co drugi dzień 1/2
SUUPER właśnie na takich wiadomościach mi zależało BARDZO Ci dziękuję :-)A co do mięska, to można codziennie mięsko albo rybkę.
Rybka nie częśćiej niż 1-2 razy w tygodniu.
Żółtko podaje się niezależnie od mięska co drugi dzień 1/2
Kurtka na wacie, tu nie ma w słoiczkach. Poszukam tej soli w rybnych. Sola jest bezościasta? A co do żółtka, to ugotowałam zupkę z żółtkiem, ale już żadno mięsko nie weszło po zupce.
Wiem, że to pytanie już tu kiedyś było, ale nie mogę znaleźć gdzie: jak karmicie trochę zupki i potem trochę mięska, czy po prostu jedno danie na obiad i tyle.
SUUPER właśnie na takich wiadomościach mi zależało BARDZO Ci dziękuję :-)
Ale mamy powód do radości bo Bartuś chyba załapał o co chodzi z butelką bo od wczoraj wypił 250 ml soczku brzoskwiniowego (na raty i raczej wtedy jak był głodny ale liczy się że ciągnął)
a ja dziś robiłam zupke z solą