reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

No i burak nie podszedł, ale znowu mam zagadkę, czy to na pewno burak, bo Bartek zrobił dziś kupę z czarnymi kropeczkami, a dwa dni wcześniej synek mojej siostry też (ale temat sobie wybrałam :sorry:) W każdym bądź razie już wiem, że to po bananach. W sumie to dziwne, bo jadł ze słoiczka jabłka z bananem i było ok, a w poniedziałek zjadł pół "prawdziwego", a wczoraj cały i widocznie zaszkodził :eek:

reklama
Ostatnio dawałm brokuły i była po nich bardzo lźna zielona kupka.
Chyba będę musiała znowu testować.

A co do mięska, to można codziennie mięsko albo rybkę.
Rybka nie częśćiej niż 1-2 razy w tygodniu.
Żółtko podaje się niezależnie od mięska co drugi dzień 1/2

a no właśnie,jaką rybkę kupujecie?ja chciałabym wprowadzić,ale zastanawiam się jaką i jak ja zrobić czy na parze czy w piekarniku

Ja podawałam solę normalnie ugotowaną w wodzie.
I potem zmiksowaną z ugotowanymi jarzynkami.
Teraz czeka filecik z dorsza na dzisiejszy obiadek.

A moja dziś zjadła pierwszego danonka, strasznie smakowało:-D zobaczymy teraz czy będzie jakaś niepożądana reakcja

A czy juz trzeba podawac rybke np raz w tygodniu ? Czy jeszcze moge sie powstrzymac Lub podawac raz na jakis czas ????????

U nas na pokladzie bunt Nie wiem czy na moja zupke czy na brokuly bo jej nie smakuja Pozniej dam jej dzis jeszcze sloiczka zobaczymy czy zje

reklama
Do góry