No i burak nie podszedł, ale znowu mam zagadkę, czy to na pewno burak, bo Bartek zrobił dziś kupę z czarnymi kropeczkami, a dwa dni wcześniej synek mojej siostry też (ale temat sobie wybrałam ) W każdym bądź razie już wiem, że to po bananach. W sumie to dziwne, bo jadł ze słoiczka jabłka z bananem i było ok, a w poniedziałek zjadł pół "prawdziwego", a wczoraj cały i widocznie zaszkodził
reklama
malena81
mamusia październikowa 08
Ostatnio dawałm brokuły i była po nich bardzo lźna zielona kupka.
Chyba będę musiała znowu testować.
A co do mięska, to można codziennie mięsko albo rybkę.
Rybka nie częśćiej niż 1-2 razy w tygodniu.
Żółtko podaje się niezależnie od mięska co drugi dzień 1/2
Chyba będę musiała znowu testować.
A co do mięska, to można codziennie mięsko albo rybkę.
Rybka nie częśćiej niż 1-2 razy w tygodniu.
moli81
Mamuśka Mikuśka
a no właśnie,jaką rybkę kupujecie?ja chciałabym wprowadzić,ale zastanawiam się jaką i jak ja zrobić czy na parze czy w piekarniku
malena81
mamusia październikowa 08
a no właśnie,jaką rybkę kupujecie?ja chciałabym wprowadzić,ale zastanawiam się jaką i jak ja zrobić czy na parze czy w piekarniku
Ja podawałam solę normalnie ugotowaną w wodzie.
I potem zmiksowaną z ugotowanymi jarzynkami.
Teraz czeka filecik z dorsza na dzisiejszy obiadek.
Właśnie też mi się wydawało, że gdzieś tak czytałam.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
A czy juz trzeba podawac rybke np raz w tygodniu ? Czy jeszcze moge sie powstrzymac Lub podawac raz na jakis czas ????????
U nas na pokladzie bunt Nie wiem czy na moja zupke czy na brokuly bo jej nie smakuja Pozniej dam jej dzis jeszcze sloiczka zobaczymy czy zje
U nas na pokladzie bunt Nie wiem czy na moja zupke czy na brokuly bo jej nie smakuja Pozniej dam jej dzis jeszcze sloiczka zobaczymy czy zje
reklama
Podziel się: