reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
WERONISIA super jemoja niunia 220ml mleka czy kaszki no moze mleka 240ml czasem le ogolnie daje jej jablko z biszkoptem, rosolek na piersi kurczaka, ziemniaczki z maselkiem, marchew z jablkiem a ostatnio dostala do raczki kromke chlebka aby masowala sobie dziaselka oczywiscie bylam obok i pilnowalam aby cos sie nie oderwalo ale jej pasowalo )miala zajcie jak niewiem
DZIEKIDOROTKA z glutenem to tak jak piszą wszędzie - łyżeczka dziennie np. do zupki
a co do blendera to ja mam dodatkową końcówkę miksującą do zwykłego miksera, ale na ile sie przyda to nie wiem
DZIEKI zapisalam ale pozniej poczytamNATUSIA można ważyć przed i po jedzeniu
DOROTKA dla Ciebie fajne do wydrukowania http://www.nutricia.com.pl/images/d...iemowlat_karmionych_mlekiem_modyfikowanym.pdf
My tez narazie na lezaczku pozostajemy przy karmieniu
Mama Maksa
październikowa mama
u nas bez mnian nadal jemy zupki jarzynowe i marchewkowe wprowadamy nowe owocki jabłuszko bananek chyba damy troszke malinek i nie wiem ale zaczniemy jadać deserki z gerbera może nie bedzie Karolcia nimi pluła bo dalej nie przekonała sie do jedzenia słoiczkowego
a jakie owoce wydajecie dzieciaczkom????
ja już podawałam jabłuszko ,bananka, brzoskwinie, jagody to z owocków
a tak ogólnie to oprócz mleka zjada kaszke z bananami lub malinami
zupki jarzynowe. marchewkowe, szpinak z ziemniaczkami,itp
moj tez dzis po śliweczce z jabłkiem (15) i czekam na kupcie ale nie wiem czy sie doczekamy
Z owoców wsio co dla 5 miesiaca i czwartego. Z zupkami tak samo;-) ziemniaki z dynia i szpinakiem nie podchodza mojemu kaszki malinowa, jabłkowa, bananowa i waniliowa;-)
Z owoców wsio co dla 5 miesiaca i czwartego. Z zupkami tak samo;-) ziemniaki z dynia i szpinakiem nie podchodza mojemu kaszki malinowa, jabłkowa, bananowa i waniliowa;-)
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Kaka o teraz różyczka jest śliczna - zawsze odmiana wiosenna :-)
Podziel się: