dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Oli zjada caly sloiczek na raz ale nie codziennieA mój z kolei zajada się dynią i szpinaczkiem :-) Dzisiaj też były śliwki z jabłuszkiem.
Ja mam pytanie czy Wasze dzieci zjadają słoik taki 125-130g na raz? I czy jedzą obiady codziennie?
a czy ten obiadek to zastepuje jedno karmienie i z deserekiem to samo ?my codziennie obiadek - cały słoik i od kilku dni codziennie owoc. Ale zaczynaliśmy od pół;-)
No ja od kilku dni wciska na sile i co chwile ale tez musze wrzucic na luz moze jakos pojdzieMagda moj miał tak wczesniej ze wsio wciskałam na siłe. Teraz daje na luz i na szczescie je ladnie łyzeczka. A przytym tak lata raczkami ze czesto łyzeczke mi wytraca
U nas mniej wiecej bylo tak
6 mleczko (nie napisze ile bo ona kiedys ogolnie zawsze zjadala okolo 130 ml )
9 mleczko
12 mleczko
15 obiadek lub deserek ale nie codziennie
17/18 mleczko z kaszka
po 20 mleczko
Takze u nas nie za wiele nowosci Czasem jeszcze soczek w miedzy czasie
Teraz je w caly swiat DZIEWCZYNY CZY JAK PRZYCHODZI TERAZ GODZINA KARMIENIA I ONA ZJE 20/30 ML TO POZNIEJ DAC JEJ ZAS O TEJ GODZINIE USTALONEJ W KTOREJ MA BYC KARMIENIE A W MIEDZY CZASIE PRZEPAJAC HERBATKAMI I SOCZKAMI CZY JAK ONA TERAZ TAKA NIESNOSNA I NIE CHCE JESC WCISKAC JEJ CO CHWILE MLECZKA?????????
Musze sie za jej diete wziasc zanim jeszcze pojde do pracy Mialysmy plan ale i tak chce go poprawic Jak mi sie uda zmienic lub ulepszyc jadlospis to wam napisze co i jak