reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Ja pytalam o ten gluten i lekarka powiedziala ze bedziemy wprowadzac okolo 6 miesiaca :-)
Ona bardziej mowila mi o dosypaniu troszeczke cukru do mleka niz o kaszce mannej Zobaczymy jak to wyjdzie :-)

A co ma gluten z cukrem wspólnego :confused:
A w tym krzesełku dziecko musi pewnie siedzieć, bo nie ma regulowanego oparcia. Mam takie samo i jak za szybko wsadziłam Martynę to się krztusiła, bo żołądek uciskała i musieliśmy poczekać aż się przestanie kiwać. Bartka karmię na półleżąco.

Asiu
w takim razie smacznego dla Rafałka i niech mu nowe mleko służy

reklama
DOROTKA z glutenem to tak jak piszą wszędzie - łyżeczka dziennie np. do zupki

a co do blendera to ja mam dodatkową końcówkę miksującą do zwykłego miksera, ale na ile sie przyda to nie wiem

Ja wreszcie mam kompletne krzeselko do karmienia Drewniane oto one :-)
ImageShack - Image Hosting :: zdjcia0014h.jpg

ImageShack - Image Hosting :: zdjcia0015a.jpg

Oli nie chciala w nim siedziec WY JUZ KARMICIE W TAKICH KRZESELKACH DZIECIACZKI ??

NIE PATRZCIE NA TE PLAMY NA SCIANIE TO G MUSI ZAMALOWAC HEHEHEH BYLY DZIURY HEHEHE
Krzesełko mamy już rozłożone ale Bartek je u mnie na rękach bo nie potrafi stabilnie siedzieć

A co do jedzenia to jak sprawdzić ile zjada jak karmię piersią:sorry2::confused:

u nas bez mnian nadal jemy zupki jarzynowe i marchewkowe wprowadamy nowe owocki jabłuszko bananek chyba damy troszke malinek i nie wiem ale zaczniemy jadać deserki z gerbera może nie bedzie Karolcia nimi pluła bo dalej nie przekonała sie do jedzenia słoiczkowego:baffled:
a jakie owoce wydajecie dzieciaczkom????

Ile mleczka wypijaja Wasze dzieci.Nasz ciagle 120 i więcej nie chce;-(
moj 130 max
moja niunia 220ml mleka czy kaszki no moze mleka 240ml czasem le ogolnie daje jej jablko z biszkoptem, rosolek na piersi kurczaka, ziemniaczki z maselkiem, marchew z jablkiem a ostatnio dostala do raczki kromke chlebka aby masowala sobie dziaselka oczywiscie bylam obok i pilnowalam aby cos sie nie oderwalo ale jej pasowalo :))miala zajcie jak niewiem
no pieknie Weronisia to chyba pionierka u nas:-p:-p:-p:-p

reklama
Do góry