Ja pytalam o ten gluten i lekarka powiedziala ze bedziemy wprowadzac okolo 6 miesiaca :-)
Ona bardziej mowila mi o dosypaniu troszeczke cukru do mleka niz o kaszce mannej
pierwszy raz słyszę o dodawaniu cukru
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pytalam o ten gluten i lekarka powiedziala ze bedziemy wprowadzac okolo 6 miesiaca :-)
Ona bardziej mowila mi o dosypaniu troszeczke cukru do mleka niz o kaszce mannej
O to już gluten wprowadzasz widzę.beza ja też cycowa,ale wczoraj pediatra na kontroli powiedziała,żeby już zacząć dawać Mikiemu jabłuszko z łyżeczką kaszy manny i marchewkę,bo teraz dla niego jest ważne żelazo niby
Właśnie dziś kolejne podchody z marchewką robimy,mam nadzieję,że nie napluje do niej jak ostatnio ghihih
Och ... trzymam kciuki aby wreszcie Rafcio mógł spróbować nowych smaczków.no my tez nic jeszcze nie mozemy wprowadzac....wiec mam nadzieje ze jak mlody skonczy 5 miesiecy to nam pozwoli ktos...
Powoli, powoli napewno się rozsmakuje.Mojemu dzis z tarłam jabłuszko i skubany az sie dławił wiec mu zmiksowałam az sie rzucał tak mu nie podchodziło ale powoli powoli mamusia nakarmiła ciekawe czy po takim zrobi sam niespodzianke w pieluche