reklama
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Ja daje do gryzienia, ale jak widze ze jest twarde i Rafał sie meczy to mu dziele na drobne kawałeczki albo tre. Ale otatnio ogolnie jabłka są beee, a banany tak jak kiedys wcinał to od jakiegos czasu nie ruszy. Jakie jeszcze owoce dajecie?? bo ja juz nie mam pomyslów
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja jakos za ACTIMELKAMI nie jestemHeja!!
A co myślicie a Actimelach??? Ja statnio dałam Szymkowi i baaaaardzo mu smakowało, ale w sumie jakoś nie słyszałam nigdzie, zeby ktoś takiemu dzieciakowi dawał, więc nie bardzo wiem czy wolno... wiecie może?? Jogurty praktycznie wszystkie zjada ....
Dokladnie uwazam ze jak dziecku nic nie ma to mozna podawac wczesniejJa actimela nie daje, bo sama nie pije,ale mysle ze jak od czasu do czasu sie napije to nic zlego sie nie stanie poza tym daje sie probiotyki np. dicoflor, ktory mozna podawac nie tylko w czaie antybioterapi, a one tez maja jakies tam bakterie.
Gosiu dzieci wielu rzeczy jesc, czy pic nie powinny do ktoregos tam wieku wiedlug dietetykow, gdybysmy sie tylko tego trzymaly to wiesz...
Moj maly juz jakis czas pije "krowie" mleko, nic mu sie zlego nie dzieje;-)
To samo ze smazonym, gdyby go cos bolalo, mial jakas wysypke to bym sie wstrzymala ale skoro nic to nie widze przeszkod
A jakie kaszki podajesz Izie ze drogie?Próbowałam mleko z miodkiem, mleko waniliowe, płatki z mlekiem modyfikowanym, miodowe płatki z mlekiem modyfikowanym i w końcu teraz zwykłe mleko z płatkami i bez.
No trudno, obejdzie się bez.
Tylko te kaszki takie drogie...
Jeszcze muszę spróbować mannę na zwykłym, bo na modyfikowanym nie chce.
A te gotowe to wcina wszystkie, a one przecież też z modyfikowanym.
i bądź tu mądry!
Ja to chyba wyrodna matka jestem Ja nie licze ile oliwka wypija mleka Raz wiecej z raz mniej I jakos sie mlekiem nie przejmuje ile powinna a ile pije Dla mnie najwazniejsze jest aby ona cos jadla
U nas jest i mleko i kasza Zazwyczaj supa ale pomalu i drugie idzie Jakis owoc lub nabial jest tez
Jabluszko surowe daje Raz potre jej a raz do raczki kawalek Banany uwielbia
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Radek je jabłko obrane w całości, znaczy obgryza jak chomik dookoła. Czasem ugryzie za duży kawalek i... zawał serca gotowy (u mnie!), więc nie daje mu za często (tych ze słoiczków nie chce, no może 2-3łyż.). Banany zawsze i wszędzie Brzoskwinie z syropu go ostatnio interesowały, ale nie tak bardzo jak banany. A może truskawki? Mój uwielbia zmiksowane z cukrem
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ja też już dawałam małemu pomarańczy kawałek - na początku się skrzywił, ale później szamał
Jagody, jabłka, banany, maliny, gruszki, ananas, brzoskwinię już jadł.
Ale nie przesadzam teraz z tymi mega opryskanymi i kupuję jedynie banany a jabłka na targu i to od spawdzonych osób.
Jagody, jabłka, banany, maliny, gruszki, ananas, brzoskwinię już jadł.
Ale nie przesadzam teraz z tymi mega opryskanymi i kupuję jedynie banany a jabłka na targu i to od spawdzonych osób.
Podziel się: