reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
A my bylismy w niedziele na zakupach i mowie do Patryka, wez Bebiko, a on tak wrzuca do koszyka Bebiko 2, a ja tak patrze i sie zastanawiam i mowie ze juz 3 trzeba wziasc. Ehhh ale ten czas leci, wiec juz przeslismy na Bebiko 3. A tak swoja droga to całkiem inaczej pachnie i smakuje niż 2. I kupiłam jeszcze Nestle z miodem na sprobowanie ale jeszcze nie dawałam małemu.

młody popija śniadanko tym nestle waniliowym lub kakao, czeka już to z miodem, my jeszce na 2 bo 3 bebilonu nie ma u nas w biedronie,

Heja!!

A co myślicie a Actimelach??? Ja statnio dałam Szymkowi i baaaaardzo mu smakowało, ale w sumie jakoś nie słyszałam nigdzie, zeby ktoś takiemu dzieciakowi dawał, więc nie bardzo wiem czy wolno... wiecie może?? Jogurty praktycznie wszystkie zjada ....

Heja!!

A co myślicie a Actimelach??? Ja statnio dałam Szymkowi i baaaaardzo mu smakowało, ale w sumie jakoś nie słyszałam nigdzie, zeby ktoś takiemu dzieciakowi dawał, więc nie bardzo wiem czy wolno... wiecie może?? Jogurty praktycznie wszystkie zjada ....
Kiedyś prowadziłyśmy dyskusję o Actimelach. Moim zdaniem to .... głupota. Wybacz Aniu, jeśli Cię uraziłam. Z tego, co czytałam, Actimel zawiera bakterie, które nasz organizm sam produkuje. A to że zaczyna je dostawać dodatkowo i ma ich w nadmiarze, więc dostaje LENIA. I jeśli po dłuższym stosowaniu odstawisz Actimel, zaczną się dziać dziwne rzeczy, np. co rusz bedziesz chorować. Po prostu organizm nie jest w stanie się zregenerować tak od razu... A musi przecież znów produkować te bakterie. Tym bardziej nie polecam takiemu szkrabowi, co nie powinnien do 3. roku zycia pić mleka krowiego. Może się mylę. Uświadomcie mnie. :rofl2: Tylko mi się nie obrażać!

reklama
U nas w złobku po 1 roku życia podają niealerginczym dzieciakom mleko krowie...

Ja myśkle ze Actimel od czasu do czasu nie zaszkodzi, my same wciagamy prawie codziennie zwykłe jogurty...

Do góry