reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Ja też sobie powtarzam, żeby wrzucić na luz przy karmieniu - i udaje się.
Daję młodemu zabawkę i bawi się a ja karmię.

Zauważyłam, że i nerwy już mniejsze są .... a niech tak już zostanie na dobre, bo ja się męczyłam przez te moje zdenerwowania.

reklama
Oliwka dzis wyjatkowo jak na nia do teraz duzo zjadla Bo po 5 rano 150 ml MLEKA
PO 10 120 ml kaszki Co ostatnio cudem bylo w nia wsadzic kaszke I kolo 13 na spanie 110 ml MLEKA jak na Oliwke to juz dzis zjadla mega duzo :-)
Pozniej jeszcze obiadek Jakis serek I mleko z kaszka na spanie i bedzie cacy jakby to wszystko zjadla :-)

Czarna a ty wstajesz do małego w nocy żeby dać butle?

U nas ostatni posiłek to butla 250 przed snem o 18 czy 19 a następny dopiero rano. W nocy nie wstaje wogóle.

I my spróbowaliśmy netle junior waniliowe;-) Wypiła jak zwykle 150 ml tylko ale spoko loko ona i tak dobrze wygląda;-)

Dorota na co czekasz?? Dalas juz jej sprobowac z kartonu...dajesz sprobowac jedzenie co wy jecie...daj spokoj, mala juz ma prawie 11 miesiecy nic jej nie bedzie

Dorka tez tak mysle
Pewnie dlatego ze sama je dzisiaj kupilam.mlody na noc dostaje kache na modyfikowanym wiec kupilam to bo promocja byla za 12 zl ze sloiczkiem gerbera.zawsze na jakis wyjazd do mamy sie przyda.

Moze macie i racje :-)
Jak cos to kupie napewno bo korci mnie juz od jakiego czasu Tylko ja to z miodkiem chyba kupie :-)

Oliwka wczoraj na obiad zjadla Jedna stolowa lyzke ziemniakow do tego sos (z rolady sos)i ze 2 lyzeczki mieska INDYK ze sloika I TAK JESTEM Z NIEJ DUMNA BO NAJPIERW ZIEMNIAKAMI PLULA ALE POZNIEJ TROCHE JEJ ZASMAKOWALY :-)
NAWET CIUT ROLADY ZJADLA HEHEHE

wate cukrowa wczoraj tez jadla heheh i pol kupka ZLOTA CHWILA czy jakos tak MLEKO ,RYZ ,JABLKO I CYNAMON :-)

reklama
CZARNA dokladnie A JA SIE TAK CIESZE ZE ZJADLA TYCH ZIEMNIACZKOW TROCHE :-)

Kupialm to mleko NAN Z MIODEM :-)
dzis bedziemy testowac Widzialam jeszcze BEBIKO BANANOWE chcialam kupic ale kupie jak to z miodem niunce zasmakuje

Do góry