J
justyneczka
Gość
ja już mam komplet swój wymarzony wiec stop i myśle o spiralce póki tu siedze to sie bez kosztów obejdzie, tylko najpierw musze z nadżerką sie rozprawic, czego sie boje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no no to fajnie.U nas podobnie:-) Chcemy jeszcze dzieciaczka ale może jeszcze poczekamy.
Staram się pilnować tabletek ale kto wie
Bartuś za miesiąc będzie miał kuzyna. Do wczoraj miała być dziewczynka ale teraz już napewno chłop
Nie masz się czego bać - i zrób z tym porządek bo to przecież chodzi o zdrowie Twoje.ja już mam komplet swój wymarzony wiec stop i myśle o spiralce póki tu siedze to sie bez kosztów obejdzie, tylko najpierw musze z nadżerką sie rozprawic, czego sie boje
MALENA zanim ja znajde kandydata to ty jeszcze 2 napstenych urodzisz :-)
U nas podobnie:-) Chcemy jeszcze dzieciaczka ale może jeszcze poczekamy.
Staram się pilnować tabletek ale kto wie
Bartuś za miesiąc będzie miał kuzyna. Do wczoraj miała być dziewczynka ale teraz już napewno chłop