reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

ja już mam komplet swój wymarzony wiec stop:-p i myśle o spiralce póki tu siedze to sie bez kosztów obejdzie, tylko najpierw musze z nadżerką sie rozprawic, czego sie boje:baffled:

reklama
Justynka ja na nadzerke dostałam recepte na takie cos do kupienia w aptece, to była taka mała ampułka, kosztowała podajze 70 zł, ale gin mi dwa razy tym posmarował i po nadzerce ani sladu :-) Wiec obeszło sie bez zabiegu :)

U nas wczoraj i dzisiaj danonek na sprobowanie, na razie reakcji brak :)

U nas podobnie:-) Chcemy jeszcze dzieciaczka ale może jeszcze poczekamy.
Staram się pilnować tabletek ale kto wie:-p
Bartuś za miesiąc będzie miał kuzyna. Do wczoraj miała być dziewczynka ale teraz już napewno chłop:-D
:-D no no to fajnie.

ja już mam komplet swój wymarzony wiec stop:-p i myśle o spiralce póki tu siedze to sie bez kosztów obejdzie, tylko najpierw musze z nadżerką sie rozprawic, czego sie boje:baffled:
Nie masz się czego bać - i zrób z tym porządek bo to przecież chodzi o zdrowie Twoje.

Martynko tak to jest Salcogyn - kwas, którym wypala się lub przypala takie narośla lub nadżerki.

MALENA zanim ja znajde kandydata to ty jeszcze 2 napstenych urodzisz :-)

No bez przesady? ;-)

U nas podobnie:-) Chcemy jeszcze dzieciaczka ale może jeszcze poczekamy.
Staram się pilnować tabletek ale kto wie:-p
Bartuś za miesiąc będzie miał kuzyna. Do wczoraj miała być dziewczynka ale teraz już napewno chłop:-D

A to Ci niespodzianka!

STRASZNE z tymi nadżerkami.
A to boli jakoś? Daje objawy?
Jak szybko może sie taka nadżerka zrobić?

JUSTYNKA a Chlopca bys do kolekcji nie chciala :-)
MALENA wiesz w dzisiejszych czasach ciezko o kandydata Ale mam nadzieje ze do 50 sie wyrobie ;-)

U naswczoraj byla dynia z zoltkiem I jest jak narazie wsio Ok Dodam ze zoltko pierwszy raz w zyciu bylo :-)

Mnie ta nadzerka nie bolała, no moze troszke przy "przytulankach", ale za to strasznie czesto miałam przez nia zapalenia i zakazenia jakies, a samo to leczenie nic mnie nie bolało, w sumie nic nie czułam :-)

Wczorej kupiłam pierwszy raz wafle ryżowe z Hippa po 7 mies.
Bartusiowi smakowały i nie ubrudził się jak chrupkami ale tak dziwnie patrzył że jakaś nowość.:-D:-D
No i spokojnie mogliśmy zrobić zakupki bo mały się zajął jedzeniem:-) choć pod koniec już mu się znudziły wafelki:sorry:

A ja dałam ostatnio w "sklepowej desperacji" chrupka kukurydzianego - taką pałeczkę. Najpierw poobracała a potem wcięła pięknie całego.
Nie wygląda, żeby miało jej to sprawić trudność, więc chyba będziemy czasem chrupać :tak:

Natomist słoiczki-zupki są beee i tylko mamine chce jeść.

Wczoraj się w....am na teściową, bo małą rosołem próbowała nakarmić takim wstrętnie tłustym i masakrycznie słonym do tego drobiowo-wołowym.
I co ja mam powiedzieć na argument: "Przecież jej nie zaszkodzi!"?
No pewnie nie zaszkodzi, ale ja nie chcę, żeby moje dziecko takie rzeczy jadło!
W końcu po paru łyżeczkach udało mi się przerwać to karmienia.
A ona potem "A co? Matka Ci nie daje dobrego? Wszyscy jedzą, a ty głodna siedzisz?" i próbowała jej wcisnąć kawałek gorzkiej czekolady! :szok:
I to wszystko na wieczór, a potem matko polko radź sobie z bólem brzuszka:-(
Ale co ja tam wiem - przecież ona 5 dzieci wychowała a Iza jest 6 wnukiem.

reklama
MALENA moja tesciowa jest taka sama Pozdjadala wszystkie rozumy swiata Dobrze ze sie nei dalas M powinien stanac w waszej obronie :-)Ty jestes mama i Ty decydujesz co dla Izuni najlepsze

Do góry