reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

MADZIU ja tez wspominam okres ciazy bardzo dobrze zwlaszcza jak Oliwka kopala Ale nie chcialabym aby wlasnie to ona byla teraz w brzuszku :-) Ja sie ciesze ze jest juz na zewnatrz Wiem ze Ty tez ze Sebek jest z wami i wiem o co ci chodzi Ale takie kopniaczki jeszcze mozesz poczuc nie raz :-)

MALENA swietny przepis Oliwka za szpinakiem ze sloiczka ie przepadala Wiec nie wiem czy warto robic

Jutro chyba podam jej pierwszy raz zoltko Ale raczej zdecyduje sie na zoltko ze sloiczka Mam dynia z zoltkiem :-)

reklama
:-D

Szpinakówkę robiłam tak:
pół ziemniaczka
2cm pietruszki i odrobina selerka
ugotowane z 3 brykiecikami szpinaku mrożonego z Hortexu
(tam są takie fajne porcyjki)
Pod koniec dodałam solidną łyżeczkę masła i żółtko
oraz łyżkę kleiku kukurydzianego już po zmiksowaniu:tak:

NIE PRZESADZAJ! :rofl2:
Przepisik super.

Ghighi ... Malenko niestety troszkę tłuszczyku pozostało.

U mnie była dziś na tapecie botwinkowa, małemu smakowała
O mniam :-D

MADZIU ja tez wspominam okres ciazy bardzo dobrze zwlaszcza jak Oliwka kopala Ale nie chcialabym aby wlasnie to ona byla teraz w brzuszku :-) Ja sie ciesze ze jest juz na zewnatrz Wiem ze Ty tez ze Sebek jest z wami i wiem o co ci chodzi Ale takie kopniaczki jeszcze mozesz poczuc nie raz :-)

MALENA swietny przepis Oliwka za szpinakiem ze sloiczka ie przepadala Wiec nie wiem czy warto robic

Jutro chyba podam jej pierwszy raz zoltko Ale raczej zdecyduje sie na zoltko ze sloiczka Mam dynia z zoltkiem :-)
Dorotko ja też sie cieszę, że Sebcio jest już po tej stronie brzuszka.

MADZIU wiesz zawsze mozecie sie z M postarac i za kilka tygodni zas bedziesz czula kopniaki w brzuszku :-)

Ja to wam powiem ZE CHCIALABYM BYC JUZ W CIAZY NAWET JAKBYM MIALA MIEC POCZATKI W WC :-)
NO ALE NIC NADAL SZUKAM KANDYDATA NA 2 NASTEPNYCH MOICH DZIECI (chcialabym miec 3 :-) )

MADZIU wiesz zawsze mozecie sie z M postarac i za kilka tygodni zas bedziesz czula kopniaki w brzuszku :-)

Ja to wam powiem ZE CHCIALABYM BYC JUZ W CIAZY NAWET JAKBYM MIALA MIEC POCZATKI W WC :-)
NO ALE NIC NADAL SZUKAM KANDYDATA NA 2 NASTEPNYCH MOICH DZIECI (chcialabym miec 3 :-) )

proszę mi się do kolejki nie wpychać!!!

U nas wczoraj była Mamina zupka brokułowa. Macio wciągnął całą miseczkę.byłam w szoku. z 250 tam było. a dziś pierwszy raz spróbowaliśmy mlecznej owsianki z bobovity. wczesniej po glutenie nic sie nie działo, mam nadzieje ze i tym razem tak bedzie.

U nas wczoraj była Mamina zupka brokułowa. Macio wciągnął całą miseczkę.byłam w szoku. z 250 tam było. a dziś pierwszy raz spróbowaliśmy mlecznej owsianki z bobovity. wczesniej po glutenie nic sie nie działo, mam nadzieje ze i tym razem tak bedzie.

Moja uwielbia tą owsiankę. Szczególnie jak dodam przecieru ze śliwek!

reklama
Ja na razie z brzuszkiem pauzuję także miejsce w kolejce jest ;-)
Chyba, że ... ;-)
U nas podobnie:-) Chcemy jeszcze dzieciaczka ale może jeszcze poczekamy.
Staram się pilnować tabletek ale kto wie:-p
Bartuś za miesiąc będzie miał kuzyna. Do wczoraj miała być dziewczynka ale teraz już napewno chłop:-D

Do góry