reklama
Hmm, no tak, ale owsianka, to gluten
A z ryb, to też zacznę od słoiczków. Szczerze powiem, to mam fioła na tym punkcie i Martynie miksowałam w blenderze i jeszcze przecierałam przez sitko - prześladowała mnie wizja ości i nie umiałam inaczej
A z ryb, to też zacznę od słoiczków. Szczerze powiem, to mam fioła na tym punkcie i Martynie miksowałam w blenderze i jeszcze przecierałam przez sitko - prześladowała mnie wizja ości i nie umiałam inaczej
malena81
mamusia październikowa 08
MALENA
ja daje kaszki ryżowe i Sinlac, ale lekarka polecała też kukurydzianą, chyba z Bobovity jest, nie myślałam na razie o innych, może jak skończę tą, która mamy to się skuszę na coś innego :-)
co do ryb to znalazlam dla Ciebie: Ryba dla niemowlaka - Mięso i ryby - artykuł
ze słoiczków są z Gerbera jarzynki z rybą po grecka po 6 m-cu, może od tego zacząć???
a tu kochana o ziołach co nieco: Zioła w kuchni dla najmłodszych
Kate! Jesteś niezastąpiona!!!
Tak myślałam o tym słoiczku.
Zapasy się kończą - muszę się wybrać.
(cholera u nas jakiś wybór to tylko w Tesco a tam z dzieciakiem nie pójdę)
MALENKO my też jemy tą mleczną owsianke i jest super. Oprócz tego kupiłam ostatnio kaszke mleczno-pszenną z bananami i mielonymi sucharkami ale jeszcze nie próbowalismy.
A z jakiej firmy? też Bobovita?
Hmm, no tak, ale owsianka, to gluten
No to się przy okazji hartujemy glutenem! SUPER!
No ale dla alerginków to rzeczywiście te ryżowe najlepsze!
z ryb nie wolno pangi i maslanej, to najgorsze gatunki i niepolecam nawet doroslym
Masz rację.
Poza tym są obrzydliwe w smaku - tzn. nie mają smaku.
Najlepiej podawać ryby morskie najwyższej jakości, takie jak sola, łosoś i tuńczyk. Z ryb słodkowodnych warto wybrać np. sandacza, karpia czy pstrąga.Gotowane na parze lub pieczone w folii.
coś takiego znalazłam jeszcze
Mam ochotę na rybkę - Ryby w diecie niemowlaka
coś takiego znalazłam jeszcze
Mam ochotę na rybkę - Ryby w diecie niemowlaka
Mama Maksa
październikowa mama
MALENKO tak z Bobovity
moli81
Mamuśka Mikuśka
ja przyznam,że się boję ryb jeszcze podawać,choć Miki ładnie zjada wszystko narazie...niech skończy te 7 miechów,a zostało 2 dniw sumie 9 czerwca mamy szczepienia,może sie zapytam pediatry....mam mętlik w głowie z tym żywieniem
reklama
szalejecie widzę z tymi kaszkami
moja się coś na nie obraziła i nie chce jeść żadnej, deserki tak, zupki też ale zamiast kaszki woli cyca. zastanawiałam się czy nie kupić jakiejś innej może by posmakowała, ale mamy w domu już 3 rozpakowane i kto je zje
moja się coś na nie obraziła i nie chce jeść żadnej, deserki tak, zupki też ale zamiast kaszki woli cyca. zastanawiałam się czy nie kupić jakiejś innej może by posmakowała, ale mamy w domu już 3 rozpakowane i kto je zje
Podziel się: