reklama
Ja jakos sie miesa ze sklepu nie boje
I co z tym jablkiem lepiej surowe starte czy ugotowac?
My od wczoraj jemy tak :
5/6 mleko
9/10 misiowy ogrodek na gesto z lyzeczki (dzis musze go kupic bo mialam w domu ale za dlugo juz stal otwarty )wczoraj byl kleik ryzowy na gesto plus pol sloiczka sliwek NIE SMAKOWALO :-(
13/14 OBIADEK (odziwo Oli po obiadku szybko jest glodna )
15/16 mleczko
18 owoc
kolo 20 mleko z kacha z butelki
I CO WY NA TO ?
mi sie podoba. A ile ona zjada tego obiadku???? Ze jest głodna podaj porcje
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CZARNA ona zjada pol malego sloiczka Lub duzego 1/3 Karmimy sie strasznie dlugo Bo mysle sobie jak troszke dam jej odsapnac to zje wiecej Daje jej sie napic i nic nie pomaga a po godzinie poltorej wypila 100 lub 130 mleka :-(
Z owockami jest to samo :-(
Z owockami jest to samo :-(
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
wiem ze je zamalo ALE JAK MAM JA ZMUSISZ ABY JADLA WIECEJ ? NIE DA SIE :-(
Kasia pisała że jest z hippa zupka brokułowa z kurczakiem i taką chcę upolować a jak nie to z gerbera są same brokuły i wtedy dodać je do zupki albo do młodej marchewki i ziemniaczków z hippaNo to ja tez kupie BROKULY i zrobie Niuni A same brokuly czy np z ziemniaczkiem chcesz Jej podac ?
Co do zupek to tez raz zrobilam sama ale nie chciala (oprocz rosolku niedzielnego )Ale wy mnie zmotywowalyscie I jak bede miala wolne to bede jej czesciej sama robila obiadki
tez się zbieram żeby się zmotywować do gotowania dla małej bo ze słoiczkami co prawda wygodniej ale nie chcę żeby mała całe życie jadła tylko słoiczki
widziałam ostatnio zupkę z hippa pomidorowa delikatny krem ale po 7 miesiącu, ja uwielbiam pomidorówkę i już się nie mogę doczekać jak małej będę mogła ją podać
moja zaczynała od 2-3 łyżeczek, później było po pół słoiczka teraz trochę więcej ale do całego jeszcze dalekowiem ze je zamalo ALE JAK MAM JA ZMUSISZ ABY JADLA WIECEJ ? NIE DA SIE :-(
magdziunia
Październikowa Mama'08
U nas słoiczki po 125-130g są zjadane szybciutko ale bywa tak, że się grzebiemy z jedzonkiem.
Powoli wprowadzam te większe słoiczki 190 gramowe.
Sebuś przekonał się do herbatek i wypija 150-200ml dziennie :-)
Powoli wprowadzam te większe słoiczki 190 gramowe.
Sebuś przekonał się do herbatek i wypija 150-200ml dziennie :-)
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
OLIWKA kiedys jadla caly sloiczek Od jakiegos czasu cos sie jej pomieszalo i nie je duzo
CZARNA daje jej sie napic podczas obiadku Ale tak jak piszesz z tym oszukiwaniem to jeszcze nie probowalam DZIS sprobuje i zdam pozniej relacje :-)
CZARNA daje jej sie napic podczas obiadku Ale tak jak piszesz z tym oszukiwaniem to jeszcze nie probowalam DZIS sprobuje i zdam pozniej relacje :-)
Podziel się: