reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

reklama
Niby racja, że później będą jeść.
Ale myślę, że warto jak najdłużej chornić dzieciaczki przed chemią.
Jeszcze się w życiu nawcinają niezdrowego.

A te kurczaki w naszych sklepach to pasione niewiadomoczym.
Jak taki od urodzenia do trafienia na nasz stół żyje 6-8tyg...
To na pewno na zbożu taki nie urośnie

Cudna, a jaka szczęśliwa... Ona w foteliku je? czy wy dzieci które nie siedzą sadzacie na prosto w krzesełkach, bo mi już na kolanie niewygodnie, a mam tylko drewniane bez regulacji??????

to jest taki starego typu lezaczek
pozycja mnie wiecej jak w foteliku samochodowym.
nie kupiłam jeszcze krzesełka

Dorotka a podgrzewasz jej ten obiad czy prosto ze słoiczka. Może ciepłe jej bardziej zasmakuje :confused: U nas też mały słoiczek to zamało, dlatego wtedy robię "ogródek"

A z tym mięsem strach nie strach. I tak będą później takie jeść. A nie pamiętam kto pisał kiedyś o kurczaku gerbera i dziewczynce co miała problem z jajnikiem :confused:
Daje jej ze sloiczka ale PODGRZEWAM WCZESNIEJ :tak:
No pamietam cos takiego bylo o tej dziewczynce :baffled:
Cudna, a jaka szczęśliwa... Ona w foteliku je? czy wy dzieci które nie siedzą sadzacie na prosto w krzesełkach, bo mi już na kolanie niewygodnie, a mam tylko drewniane bez regulacji??????
My sie karmimy w lezaczku w pozycji pol lezacej Ale Oliwka sie non stop podnosi i grysie deseczke ktora jest przed nia i tym sposobem wszystko jest brudne z jedzenia :happy2:

My niestety mamy duzy sloiczek na 3 obiadki
JAKIS NIEJADEK MI CHYBA ROSNIE :cool2:
I zjadla dzis pol jabluszka ktory zmiksowalam blenederem:tak:

Najcudniej wyglądała po jabłku z jagódkami...jakby jej ktos limo zrobił;-) Na koniec jedzenia musiałam nawet jagódki z nosa wyciagac patyczkami do czyszczenia uszu;-)
:-D:-D:-D
U nas tak jest z marcheweczką a najśmieszniejsze jest to, że mały lubi sobie kichnąć podczas obiadku i ... jestem wtedy cała w pomaranczowe kropki a on się zaśmiewa.

Malenko super zdjęcie Izuni.

Dorotko Kamiś zjadł dzisiaj pół małego, ale to i tak juz lepiej i chyba apetyt wraca bo i kaszki 100 zjadł, normalnie jadł cały obiadek, poł deserku i 150 kachy

Ja tam na nor malniej piersi z kuraka gotuje;-)

Ale przy was to ja na jakąś nienormalna matke wyglądam. Ale co tam:cool2:

reklama
Ja tam na nor malniej piersi z kuraka gotuje;-)

Ale przy was to ja na jakąś nienormalna matke wyglądam. Ale co tam:cool2:

ano,normalna to Ty Czarna nie jesteś:cool2:...jak każda z NAS:-D:-D:-D:-D:-D Jakie paździochy,takie mamy...:-):-):-)

patiKamisiowi apetycik wraca,ale dobrze:-)

katemy karmimy w foteliku samochodowym,ale ostatnio kładziemy go w foteliku do karmienia,jest regulowany,więc jest w pozycji półleżącej:tak:a i nie muszę się martwić,że zachlapiemy,bo ostatnio aż było mi wstyd z samochodowym jak jechaliśmy ze znajomymi,taki był urabany od jedzenia:cool2:

Do góry