reklama
ppatqa
Październikowe mamy'08
u nas jest tak
5 cyc
8 cyc raz pocmoka a raz wtrabi całego, jak pośpi dłuzej to nie ma tego karmienia
11 cyc
14-15 obiadek
16- 17 deserek
20.30 kacha i cyc( teraz popija bo nie chce zjeśc kaszki całej, zjada 60 w porywach 90, a jadł wcześniej 150)
no i czasami koło 23-24 mi się budzi na cyca- jak nie poje pożądnie kachy
Teraz troche się pomieszało ale przez gardło
5 cyc
8 cyc raz pocmoka a raz wtrabi całego, jak pośpi dłuzej to nie ma tego karmienia
11 cyc
14-15 obiadek
16- 17 deserek
20.30 kacha i cyc( teraz popija bo nie chce zjeśc kaszki całej, zjada 60 w porywach 90, a jadł wcześniej 150)
no i czasami koło 23-24 mi się budzi na cyca- jak nie poje pożądnie kachy
Teraz troche się pomieszało ale przez gardło
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CZARNA misiowy sad hhmmmmm jeszcze nie widzialam Ale czy to nie jest z mlekiem ?
A dlaczego nie wiesz czy z ta kaszka moge jej tak dawac 2 razy Tzn ja myslalam aby przed spacerem o 10 dac jej gesta a okolo 20 do mleka ?
Czy lepiej zapytac pediatry?
KASIA a ta kaszke i owocki to ty mu mieszasz czy jak ? Wiem ciemna jestem :-)
PATI CZARNA DOBRZE NAPISALA MUSISZ PROBOWAC
A dlaczego nie wiesz czy z ta kaszka moge jej tak dawac 2 razy Tzn ja myslalam aby przed spacerem o 10 dac jej gesta a okolo 20 do mleka ?
Czy lepiej zapytac pediatry?
KASIA a ta kaszke i owocki to ty mu mieszasz czy jak ? Wiem ciemna jestem :-)
PATI CZARNA DOBRZE NAPISALA MUSISZ PROBOWAC
Nie Dorotka musisz poprostu sprawdzic czy nie bedzie jej za ciezko na zoładku. Mój tak je od 2 miesiecy i nic mu nie jest. Moze najpierw daj jej gesto na noc. i jak nic nie bedzie po kilku dniach wprowadz tez rano;-)
A kasia robi ten misiowy ogródek jak kaszke normalna;-) jak sam misiowy ogródek to robi na 150 ml wody (tak aby karmic łyzeczka) a moze zrobic mniejsza porcje czyli 90ml (tez na gesto) i dorzuca owoce ze słoiczka i miesza to. Ja tez tak robie dla urozmaicenia
A kasia robi ten misiowy ogródek jak kaszke normalna;-) jak sam misiowy ogródek to robi na 150 ml wody (tak aby karmic łyzeczka) a moze zrobic mniejsza porcje czyli 90ml (tez na gesto) i dorzuca owoce ze słoiczka i miesza to. Ja tez tak robie dla urozmaicenia
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
czarna DZIEKUJE CI BARDZO ZA WYTLUMACZENIE
TEPA JESTEM I TYLE ALE DZIEKI TOBIE I WAM WSZYSTKIM JUZ WSIO WIEM :-)
TEPA JESTEM I TYLE ALE DZIEKI TOBIE I WAM WSZYSTKIM JUZ WSIO WIEM :-)
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
No wiesz z moim mozgiem czasem ciezko jest mi cos szybbko pojac :-)
Dzieki wam juz wsio wiem DZIEKI :-)
Tak sobie mysle ze Oliwka ze mna bez waszej wiedzy bylaby strasznie biedna Jak z ery kamienia :-)
Tak sobie mysle ze Oliwka ze mna bez waszej wiedzy bylaby strasznie biedna Jak z ery kamienia :-)
reklama
No wiesz z moim mozgiem czasem ciezko jest mi cos szybbko pojac :-)
Az dostałam kolki
Podziel się: