reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

jak namówić kamisia do picia czegoś innego niż cyc, na mleko ble, na soczki, wode herbatke bleee. Probowałam już łyżeczką, butelką, niekapkiem i niec, a może mu się nie chcea pić.

reklama
u nas jest tak
5 cyc
8 cyc raz pocmoka a raz wtrabi całego, jak pośpi dłuzej to nie ma tego karmienia
11 cyc
14-15 obiadek
16- 17 deserek
20.30 kacha i cyc( teraz popija bo nie chce zjeśc kaszki całej, zjada 60 w porywach 90, a jadł wcześniej 150)
no i czasami koło 23-24 mi się budzi na cyca- jak nie poje pożądnie kachy

Teraz troche się pomieszało ale przez gardło

CZARNA misiowy sad hhmmmmm jeszcze nie widzialam Ale czy to nie jest z mlekiem ?
A dlaczego nie wiesz czy z ta kaszka moge jej tak dawac 2 razy Tzn ja myslalam aby przed spacerem o 10 dac jej gesta a okolo 20 do mleka ?
Czy lepiej zapytac pediatry?
KASIA a ta kaszke i owocki to ty mu mieszasz czy jak ? Wiem ciemna jestem :-)
PATI CZARNA DOBRZE NAPISALA MUSISZ PROBOWAC

Nie Dorotka musisz poprostu sprawdzic czy nie bedzie jej za ciezko na zoładku. Mój tak je od 2 miesiecy i nic mu nie jest. Moze najpierw daj jej gesto na noc. i jak nic nie bedzie po kilku dniach wprowadz tez rano;-)

A kasia robi ten misiowy ogródek jak kaszke normalna;-) jak sam misiowy ogródek to robi na 150 ml wody (tak aby karmic łyzeczka) a moze zrobic mniejsza porcje czyli 90ml (tez na gesto) i dorzuca owoce ze słoiczka i miesza to. Ja tez tak robie dla urozmaicenia

No wiesz z moim mozgiem czasem ciezko jest mi cos szybbko pojac :-)
Dzieki wam juz wsio wiem DZIEKI :-)

Tak sobie mysle ze Oliwka ze mna bez waszej wiedzy bylaby strasznie biedna Jak z ery kamienia :-)

reklama
Do góry