reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Ja chyba dziś zółteczko zapodam ze szpinaczkiem;-)

A co do szczypania...jak ja mówię ała to młoda się smieje:dry:

reklama
mam pytanie podawałyście już dzieciaczkom coś z brokułami, w czym mogę je znaleźć? chodzi mi o słoiczki bo jedyne co to się dopatrzyłam kalafiora zupce jarzynowej hippa

przeglądałam różne i też nic nie znalazłam, myślałam żeby chociaż kupić same gotowe w słoiczku ale tez nigdzie nie widziałam, chyba też muszę się zebrać i samej ugotować

Ja chyba dziś zółteczko zapodam ze szpinaczkiem;-)

A co do szczypania...jak ja mówię ała to młoda się smieje:dry:

ja juz AŁA mówiłam,BOLI BOLI, a dziś wrzasnęłam,bo naprawdę zabolało i się rozpłakał,a M powiedział,żebym tak nie wrzeszczała,bo sąsiedzi pomyślą,że żonę bije i dziecko...a rano znalazłam siniaka na klacie od szczypania...zastanawiam się nad silikonowymi nakładkami,tylko czy poskutkuje?skoro nie chce pić butli?no i szkoda kaski na takie duperele,może któraś ma doświadczenie z takimi nakładkami?

Zamiast żołtka dzisiaj bedzie masełko i mamusiny obiadek - zobaczymy czy przejdzie;-)
Zapomniałam chrupek kupić w sklepie:baffled: ale dałam młodej w domu obraną marchew w łapke i sicho siedzi...tylko body będzie do przebrania;-)

ja juz AŁA mówiłam,BOLI BOLI, a dziś wrzasnęłam,bo naprawdę zabolało i się rozpłakał,a M powiedział,żebym tak nie wrzeszczała,bo sąsiedzi pomyślą,że żonę bije i dziecko...a rano znalazłam siniaka na klacie od szczypania...zastanawiam się nad silikonowymi nakładkami,tylko czy poskutkuje?skoro nie chce pić butli?no i szkoda kaski na takie duperele,może któraś ma doświadczenie z takimi nakładkami?

To nieciekawie z tym gryzieniem.
A M. też kurcze filozof. Zamiast pomóc to pok....a.

Stosowałam nakładki przez 2 pierwsze miesiące, bo u nas bez nakładek nie potrafiła chwycić. Było ok. Ale bez jest wygodniej.
Teraz by juz pewnie nie wiedziała co z tym zrobić...

Zapomiałam sie pochwalić! Pierwsza zupka się gotuje.
Ciekawe czy zje :tak:
Będzie jarzynówka ziemniak, marchew, pietruszka z odrobiną oliwy zagęczczona ogródkiem marchewka-groszek :tak:

co do zupek dajecie słoiczki czy same gotujecie? ja do tej pory nie robiłam sama ale chciałabym zacząć, jaką oliwę stosujecie czy lepiej masełko

reklama
Ja juz próbowałam z gotowaniem ale nie podchodziło Hance...dzis próbuje kolejny raz.

Do góry