reklama
malena81
mamusia październikowa 08
U nas raczej wszystko cacy oprócz jabłek z jagodami.
Kaszkę bezmleczną na wodzie zrobiłam i też jadła.
Ale nie więcej niż pół słoiczka na raz chce.
A zaraz potem prosi o cyca.
Nie wiem jak zastąpić słoiczkiem całkiem jedno cycanie.
Kaszkę bezmleczną na wodzie zrobiłam i też jadła.
Ale nie więcej niż pół słoiczka na raz chce.
A zaraz potem prosi o cyca.
Nie wiem jak zastąpić słoiczkiem całkiem jedno cycanie.
Bartek je wszystko co mu padam (oprócz maminej zupki którą raz wzgardził, ale wydaje mi się że była za mało zmiksowana bo nie umiał połknąć) No i banana ostatnio nie chciał jak mu rozgniotłam ale ze słoika banan jest ok.
Koszki o różnych smakach uwielbia:-)
Koszki o różnych smakach uwielbia:-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Dałam przed świętami Sebciowi chrupka do spróbowania i tak się zajadał, aż się cały trząsł.
Jak już się skończył to był ryk, że chce jeszcze.
No i tym sposobem zjadł aż 4
Ale wszystko było umazane w chrupkowej papce.
Jak już się skończył to był ryk, że chce jeszcze.
No i tym sposobem zjadł aż 4
Ale wszystko było umazane w chrupkowej papce.
Dziś było nowe danie takie po 6 miec i pierwszyu raz były takie duże kawałki ziemniaków i groszek i marchewka. Bartkowi ciężko szło chociać rozgniotłam mu to jeszcze łyżeczką ale nie wiedzial jak to jeść aż prawie się krztusił biedaczek
moli81
Mamuśka Mikuśka
magdziunianochmalnie ,maly pozeracz chrupko rosnie
natusiaMAja tak jak czarnajeszcze miksuje,Miki tez ma problem z kawalkami i nawet z takim startxm grubo jedzonkiem,ma odruch wymiotny,mysle ze trzeba jeszcze poczekac...
Ostatnio znajoma podpowiedziala mi sposob nauki gryzienia
kawałek jabłuszka owinac w jalowa gaze i wtedy dziecko trze zabkami o sobie i nie połknie kawałka jabłuszka tylko papke
natusiaMAja tak jak czarnajeszcze miksuje,Miki tez ma problem z kawalkami i nawet z takim startxm grubo jedzonkiem,ma odruch wymiotny,mysle ze trzeba jeszcze poczekac...
Ostatnio znajoma podpowiedziala mi sposob nauki gryzienia
kawałek jabłuszka owinac w jalowa gaze i wtedy dziecko trze zabkami o sobie i nie połknie kawałka jabłuszka tylko papke
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Można uzywac cos takiego, ale ja jakos nie jestem przekonana i raczej nie kupie.
GRYZAK GRYZACZEK DO OWOCÓW I WARZYW MUNCHKIN (605921086) - Aukcje internetowe Allegro
Baby Safe Feeder-gryzak nauka gryzienia pokarmu (600349823) - Aukcje internetowe Allegro
NOWOŚĆ Nuby, **gryzak do podawania pokarmu** (608270344) - Aukcje internetowe Allegro
Co o tym myslicie?? Dla mnie to jak jesc cukierka przez papierek... hi hi
GRYZAK GRYZACZEK DO OWOCÓW I WARZYW MUNCHKIN (605921086) - Aukcje internetowe Allegro
Baby Safe Feeder-gryzak nauka gryzienia pokarmu (600349823) - Aukcje internetowe Allegro
NOWOŚĆ Nuby, **gryzak do podawania pokarmu** (608270344) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
U nas też dziś pierwsze danie pk 6 -tym m-cu i ryż był w kawałkach - krztusił się i następnym razen\m rozgniotę widelcem albo blenderem małym rozbiję.Dziś było nowe danie takie po 6 miec i pierwszyu raz były takie duże kawałki ziemniaków i groszek i marchewka. Bartkowi ciężko szło chociać rozgniotłam mu to jeszcze łyżeczką ale nie wiedzial jak to jeść aż prawie się krztusił biedaczek
Taki gryzak grzechotka ma moja koleżanka i zadowolona jest.Można uzywac cos takiego, ale ja jakos nie jestem przekonana i raczej nie kupie.
Ostatnia edycja:
Podziel się: