Mój Bartek też nie chce maminej zupki a te słoiczkowe zjadaNormalnie muszę napisać,że Miki gatrdzi maminymi zupkami na babcinej marchewce:-(Kupiłam wczoraj tak dla spróbowania co to jest,zupkę jarzynową Gerbera,obrzydlistwo jak spróbowałam,aż mi cofka się załączyła,a Miki wszamal pół słoiczkaMoje są papkowate,ale w sumie są gęste i musi je trochę pomielić,żeby przełknąć,a ta to mu przelatuje przez zęby jak jabłuszkoAle nie dam za wygraną, o nie,to po co ja się w ziemii produkuję jak kret,żeby swoje warzywka były,a synek słoiczki wpinadalać chce kurka
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MOLI to powodzenia i czekamy na wiesci :-)
OLCIA wlasnie musze dac jej biszkopcika :-)
Oli tez woli sloiczki niz mamusine Nawet owoce ze sloiczka sa lepsze :-(
OLCIA wlasnie musze dac jej biszkopcika :-)
Oli tez woli sloiczki niz mamusine Nawet owoce ze sloiczka sa lepsze :-(
No nareszcie my z Mariką się dołączamy do WAS :-)
Od wczoraj zaczęłyśmy jeść marchewkę i kaszkę Sinlac (bo Niunia ma brzydką buzię i nie wiadomo, czy to nie skaza i nie chcemy wprowadzać mlecznej; kaszka b. smaczna).
Jutro kończymy z marchewką (chyba jest ok, kupa na maxa pomarańczowa po niej, normalne???) i chyba dodamy ziemniaka.
Dziś dałam jej kaszkę na noc, bo chcę zobaczyć, czy prześpi całą no po niej. Zjadła 150ml + trochę cycka.
Podpowiedzcie mi o i jak ma dawać (karmię dalej cykiem) i co jaki czas, bo nie chcę czytać wszystkiego...
Od wczoraj zaczęłyśmy jeść marchewkę i kaszkę Sinlac (bo Niunia ma brzydką buzię i nie wiadomo, czy to nie skaza i nie chcemy wprowadzać mlecznej; kaszka b. smaczna).
Jutro kończymy z marchewką (chyba jest ok, kupa na maxa pomarańczowa po niej, normalne???) i chyba dodamy ziemniaka.
Dziś dałam jej kaszkę na noc, bo chcę zobaczyć, czy prześpi całą no po niej. Zjadła 150ml + trochę cycka.
Podpowiedzcie mi o i jak ma dawać (karmię dalej cykiem) i co jaki czas, bo nie chcę czytać wszystkiego...
Ostatnia edycja:
Czy taki schemat będzie ok?
pierś-deserek (jabłuszko)-pierś-spacer-warzywko (teraz marchewka, potem zupka)-pierś-Sinlac-kąpanie-pierś
???????????????
i potem żeby jak wrócę do pracy zostało tak:
pierś-deserek-mleko sztuczne???-zupa/obiad- pierś-kasza-kąpanie-pierś
???????????????
jak myślicie?
pierś-deserek (jabłuszko)-pierś-spacer-warzywko (teraz marchewka, potem zupka)-pierś-Sinlac-kąpanie-pierś
???????????????
i potem żeby jak wrócę do pracy zostało tak:
pierś-deserek-mleko sztuczne???-zupa/obiad- pierś-kasza-kąpanie-pierś
???????????????
jak myślicie?
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Kate wydaje mi sie dobry schemat jedzenia Wiesz ja sie staram aby Oli miala stale godziny jedzenia I moze tez sama sobie takie godziny ustal chyba ze juz takie masz :-)
Plan dobry a kupki jak najbardziej odpowiednie zrobila :-)
Plan dobry a kupki jak najbardziej odpowiednie zrobila :-)
i jaka reakcja???????małemu dzisiaj dodałam do kaszki 30 ml bebilonu do mojego mleka i obserwuje co będzie
no prosze tylko wleciała do PL i juz szaleje z małaNo nareszcie my z Mariką się dołączamy do WAS :-)
Ja dobrze zrozumiałam schemat ona je 7 posiłków?????
Jak narazie ok wszystko. Chętnie je, zwłaszcza jak M. ją karmi. My dziś kończymy marchewkę i zaczniemy albo jabłuszko albo marchewka z ziemniakiem :-)
chyba mnie z kimś pomyliłaś
nie liczę, je cycka na razie kiedy chce, ale tak co 3h mniej więcej
no prosze tylko wleciała do PL i juz szaleje z mała
chyba mnie z kimś pomyliłaś
Ja dobrze zrozumiałam schemat ona je 7 posiłków?????
nie liczę, je cycka na razie kiedy chce, ale tak co 3h mniej więcej
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
A ja DUPA WOLOWA raz sie pomylilam ostatnio i kupilam niuni kaszke mleczno ryzowa ( a ona nie moze mlecznej )i aby tego bylo malo to wczoraj zas kupilam mleczno ryzowa tylko inny spak mowie wam zabic siebie to malo Jaka zla bylam Ale dalam dzis synkowi chrzestnego Oliwi te 2 kaszki :-)
Podziel się: