reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

melduję, że marchewka spożyta w ilości pół słoika
wszytko ok tylko MAłO :tak:
Gratki. Będzie coraz więcej:tak:
A przedwczoraj o mały włos nie wciągnęła mango - Andy mi kupił, obrał, pokroił na małe kawałeczki i położył miseczkę na łóżku. Tuśka dorwała kawałek, polizała, zaczęła się trząść z radości i chciała zeżreć cały:szok::szok: Smakuje to nieco jak marchewka- zapytam położnej czy jej można dać takiego frykasa.
Ale z niej smakoszka;-)

reklama
EVELAJNA niezle :-)
ASIU poczekaj na testy poniedzialkowe a pozniej wezmiesz sie za sloiczki :-) No widzisz jak nutramigen mu smakuje :-)
MALENA gratki dla Izuni ale sie rozbrykala :-)

U nas dzis bedzie banan wlasnej roboty i jakis obiadek ale jescze nie wiem jaki ale olbo dynia albo miecho :-)

maleNKOGratki dla Izuni,to się posmakowała w daniach,super:-)

No my chcemy za tydzień spróbować marchewka z dynią,ale nie wiem czy o tej porze roku jeszce dynię dostanę?

Ja wczoraj zrobiłam zakupki zupek i kupiłam z Hippa malinki+ jabłuszko z kleikiem ryżowym. Wymieszałam pół słoika z kaszką na śniadanie i normalnie aż mi smakowało takie aromatyczne:-D:-D:-D

Normalnie muszę napisać,że Miki gatrdzi maminymi zupkami na babcinej marchewce:-(Kupiłam wczoraj tak dla spróbowania co to jest,zupkę jarzynową Gerbera,obrzydlistwo jak spróbowałam,aż mi cofka się załączyła,a Miki wszamal pół słoiczka:szok::szok:Moje są papkowate,ale w sumie są gęste i musi je trochę pomielić,żeby przełknąć,a ta to mu przelatuje przez zęby jak jabłuszko:szok::szok:Ale nie dam za wygraną, o nie,to po co ja się w ziemii produkuję jak kret,żeby swoje warzywka były,a synek słoiczki wpinadalać chce kurka:wściekła/y::wściekła/y:

tak czytałam przepisy które Czarna nadesłała i zastanawiam się co to jest ten Nestle Sinlac?I tak chyba sobie zakumałam,że może te zupki co Mikiemu gotuję,to może nie smakują mu do końca,bo ja tak bez kleiku ryżowego robię,jutro spróbuję z nim ugotować i zobaczymy;-)

reklama
Do góry