reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozszerzamy diete naszych SKARBÓW!!! :))

Malena dzielna Izunia widać i ona juz chce cos innego:cool2:
To chyba ja jedyna nie podjadam dzieciakom kasze bo niecierpie takich rzeczy:-D:-D:-D:-D Nawet z początku zastanawiałam się jak ja mam nimi dzieci karmic jak samej mi niesmakuja:-D:-D

:-D ale te kaszki są pyszne :-D

Ja lubię mieć plan i zaczynamy słoiczek w czwartek 2 kwietnia
Dokładnie jak skończy 5 miesięcy :tak:
Ale soczek posmakował, że hoho!

reklama
To chyba ja jedyna nie podjadam dzieciakom kasze bo niecierpie takich rzeczy:-D:-D:-D:-D Nawet z początku zastanawiałam się jak ja mam nimi dzieci karmic jak samej mi niesmakuja:-D:-D

Ja miałam tak samo :-D. Ale kiedyś spróbowałam i nie było źle, ale nie podjadam. A to cholerstwo takie sycące, że rzeczywiście można się zatracić. Zjadłam kiedyś po Martynie kaszkę z setki wody ze świeżymi truskawkami (moje dziecko bało się truskawek i w kaszce też nie chciała :sorry2:) i ledwo wmęczyłam :dry:

A ja jestem taka zła że szok. Dałam Małemu kaszkę na wieczór no i sie darł.Nic nie zjadł. Cyca woli. Modyfikowanego też nie chce. Nie wiem co on będzie jadł jak mi sie mleko skończy :-( Mam nadzieje ze to był jego jednorazowy wybryk.

A ja jestem taka zła że szok. Dałam Małemu kaszkę na wieczór no i sie darł.Nic nie zjadł. Cyca woli. Modyfikowanego też nie chce. Nie wiem co on będzie jadł jak mi sie mleko skończy :-( Mam nadzieje ze to był jego jednorazowy wybryk.
Lilu przyzwyczai się - myślę, że możesz zrobić tak - daj małemu cyca na początku i jak już się tak zasyci to podaj trochę z butli.
Później stopniowo zwiększaj dawkę i zobaczysz jak załapie.

Ja miałam tak samo :-D. Ale kiedyś spróbowałam i nie było źle, ale nie podjadam. A to cholerstwo takie sycące, że rzeczywiście można się zatracić. Zjadłam kiedyś po Martynie kaszkę z setki wody ze świeżymi truskawkami (moje dziecko bało się truskawek i w kaszce też nie chciała :sorry2:) i ledwo wmęczyłam :dry:
Sycące bardzo są - hihi ja nie mogę doczekać się truskawek już :-D

Lilunia moze mial zly dzien.moj tez czasami drze sie przy butli a za pare godzin aniolek i je az mu sie uszy trzesa:)
mmm truskawki...ja tez na nie czekam:)i obowiazkowo szparagi i grzyby:)bez tego nie da sie zyc:)aha i jeszcze polne pomidory.boze jaka ja glodna jestem!!!:)

Ja to tak sobie żyję od nowości do nowości - szparagi, bób, fasolka szparagowa, kapustka, słonecznik, kukurydza w kolbach, grzyby :-p:-p:-p W tym roku pójdziemy z Martynką na grzybobranie :-) Może pojedziemy do ciotki w Bory ... ale się rozmarzyłam :-D

Lilunia moze mial zly dzien.moj tez czasami drze sie przy butli a za pare godzin aniolek i je az mu sie uszy trzesa:)
mmm truskawki...ja tez na nie czekam:)i obowiazkowo szparagi i grzyby:)bez tego nie da sie zyc:)aha i jeszcze polne pomidory.boze jaka ja glodna jestem!!!:)
Asiu proszę przestań już :-p mnie jęzor uciekł do .... :-D

Ja to tak sobie żyję od nowości do nowości - szparagi, bób, fasolka szparagowa, kapustka, słonecznik, kukurydza w kolbach, grzyby :-p:-p:-p W tym roku pójdziemy z Martynką na grzybobranie :-) Może pojedziemy do ciotki w Bory ... ale się rozmarzyłam :-D
O jeny .... bób, fasolka szparagowa, kalarepki, kukurydza w kolbach no i grzyby :-p:-D

Dziewczyny mam pytanie czy już podajecie gluten??? - ja dziś zrobiłam troszkę kaszy manny i dodałam do marcheweczki z ziemniaczkami.
Dałam małemu troszkę do zjedzenia i czekam na jakąś reakcję.
Mam nadzieję, że będzie dobrze.

reklama
Do góry