reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

... kochane Dziewczynki ... to znowu ja :sorry2:... napisałam ten mejl i tak sobie siedze i myślę, że się chyba trochę za bardzo "podnieciłam" ;-)i zaangażowałam w te bez - glutenowe ciasteczka .... normalnie taka nie jestem :zawstydzona/y::-D;-) ... ale chyba w tym momencie popuściły mi nerwy i opadły zbierane od kilku dni + tłumione mniej lub więcej emocje :zawstydzona/y::sorry2:

aha ... no i tak sobie piszę sama ze sobą post za postem :-D;-), ale wybaczcie mi proszę ... każde zajęcie jest dobre, żeby za dużo nie myśleć :sorry2:... a Mateuszek śpi po tych "głupich" lekarstwach 3 razy dziennie po 1,5 godziny, a ja nie wiem co z czasem zrobić ;-)

reklama
... uczę niemieckiego ... więc moje tłumaczenie jest naprawdę wiarygodne. Na dole wklejam zdjęcie opakowania z informacją zaznaczoną na czerwono, że zawierają gluten ....

... aha ... no i nie, żebym komuś narzucała, aby nie karmił dziecka glutenem ... jestem tylko oburzona tym sprzedawcą, bo przez niego jakieś matki mogą kupić ten produkt dla dzieci na diecie bezglutenowej ... a to już jest paradoks i niebezpieczeństwo :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Zresztą za chwilę napisze do niego mejla, żeby zmienił opis ciastek ... zobaczymy czy poskutkuje

Aż się spociłam na siedząco jak to przeczytałam!!!! Ja też już napisałam maila!!

... kochane Dziewczynki ... to znowu ja :sorry2:... napisałam ten mejl i tak sobie siedze i myślę, że się chyba trochę za bardzo "podnieciłam" ;-)i zaangażowałam w te bez - glutenowe ciasteczka .... normalnie taka nie jestem :zawstydzona/y::-D;-) ... ale chyba w tym momencie popuściły mi nerwy i opadły zbierane od kilku dni + tłumione mniej lub więcej emocje :zawstydzona/y::sorry2:

aha ... no i tak sobie piszę sama ze sobą post za postem :-D;-), ale wybaczcie mi proszę ... każde zajęcie jest dobre, żeby za dużo nie myśleć :sorry2:... a Mateuszek śpi po tych "głupich" lekarstwach 3 razy dziennie po 1,5 godziny, a ja nie wiem co z czasem zrobić ;-)
Haha not tez bym nie pomyslala,ze taka jestes:nerd::confused2::confused2:;-):rofl2:biednemu;-) panu sie dostalo:-Dzamiast wyzyc sie na mezu;-);-) Rozumiem idee ale moze ten facet nie rozumie niemieckiego:dull:

spoko tika, myślę że w tej sytuacji meil nie zaszkodził:tak: a może niejednej mamie pomoże. Ja przyjżałam się temu opakowaniu i myślę, że ludek który stwierdził, że to ciastka bezglutenowe to nie znał niemieckiego i kierował się intuicją, bo tam jest napisane jakoś tak "glutenhalten" czy coś:-D wybacz, ja też nie znam niemieckiego, i sama bym też pomyślała że jak halten to halten, czyli tego glutenu tam nie ma!

Ja takze daje Dominikowi te ciasteczka i nic mu nie jest,niestety samemu nie chce jesc za bardzo sie krusza.Dodatkowo daje mu ciasteczka ryzowe z ktorymi swietnie sobie radzi i na spacerka to jest jego ulubiona przekaska.Moze mozna kupic takie w Polsce,jezeli nie to musze zrobic zapas:-D,dodatkowo te sa bez glutenu.

Cow_Gate_Organic_Pure_Baby_Rice_Cakes__6513205.jpg

reklama
xandii ... pewnie tak ... masz rację, że ludek nie zna niemieckiego :tak:... ja mu tam w mejlu nie naubliżałam :-D;-) ... ale jakoś naprawdę emocje mi trochę opadły :sorry2:i tochę chce mi się śmiać z samej siebie :zawstydzona/y::-D;-)

Do góry