Xmamuska ja też tylko cyc to jest cyce bo jeden to pewno mało szczęście mamy że póki co to naszym córeczkom wystarcza.
Mojej Julci na jedno karmienie zawsze starcza jeden cycuś drugi na następne karmienie za ok 2-3 godz:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Xmamuska ja też tylko cyc to jest cyce bo jeden to pewno mało szczęście mamy że póki co to naszym córeczkom wystarcza.
U nas wygląda to tak: po przebudzeniu ok 6 Filippo zjada mleko, później ok 10 kaszkę, ok 14 znowu mleczko, po spacerze ok 18 posiłek bezmleczny - popijany soczkiem albo herbatką no i po kąpieli też mleko. Oczywiście między jedzeniem daje mu ciągle coś do picia, żeby mi się chłopina nie odwodnił w te upały. Czyli mamy 3 razy dziennie mleko ok 210 ml , jeden raz kaszka i jeden posiłek bezmleczny i tutaj nam idzie pełny słoiczek.ja wczoraj probowalam naskrobac Oliwi jabluszka no i krzywila sie i plula dalej niz widziala ><
A ja w zasadzie z pytaniem do butelkowych mam ktore juz normalnie obiadki podaja ile razy wasze szkraby pija mleko ow kaszke na mleku? bo wczoraj sobie wyliczylam ze oliwia ma w sumie piec posilkow dziennie z czego jeden niemleczny...
MariaOla a dlaczego dokarmiasz na noc Jeremiego butlą