reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

Dziewczyny,przepraszam ze sie wcinam w temat ale mam pytanie:skoro moj maly urodzil sie 31 stycznia to powinnam mu juz podawac jakies jarzynki czy poczekac do pelnego 4 miesiaca??????????????????????????????????????????????????????????????????????:-D

Wydaje mi się że śmiało możesz zacząć podawać :tak: Choć moja laska ma skończone 4 i jej nic nie daje :no: wystarcza jej mój cycuś :tak:

reklama
Dziewczyny,przepraszam ze sie wcinam w temat ale mam pytanie:skoro moj maly urodzil sie 31 stycznia to powinnam mu juz podawac jakies jarzynki czy poczekac do pelnego 4 miesiaca??????????????????????????????????????????????????????????????????????:-D
Mój Antoś jutro kończy 4 miesiące a ja już od dwóch tygodni podaję mu zupki ze słoiczków i nic się nie dzieje. Spróbuj coś podać i obserwuj, jak nic się nie będzie działo to wprowadzaj kolejne jedzonka.

generalnie najlepiej jest wprowadzac jedno danie na tydzień, stopniowo od 1-2 łyżeczek do pół słoiczka.
ja troszke przesadzilam i zrobila sie malemu taka czerona plama na szyi i nie mam pojęcia od czego. musialam odstawic wszystko i czekam az zejdzie i bede od początku wprowadzac

Kurcze Wczoraj Moj Synek Wypil Po Walce Ze Mna 120 Ml Mleczka Bebilon 2!! Bylam Cala Szczesliwa, Wypil Je Okolo 15 I Do Teraz Nie Zrobil Kupki!!!!! Jak Narazie Jest Spokojny Ale Czy To Normalne??

reklama
ja dzis malemu podalam marchewke :-)jestem w szoku bo zjadl 7 lyzeczek:tak: pierwszy razmu japodalam tylko nie wiem czy nie przesadzilam z sola :zawstydzona/y:slyszalam ze malym dzieciom sie soli nie podaje:no: a wy jak przygotowojecie marchewke solicie ja jak ja gotujecie?

Do góry