reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Filip pożera wszystko, nie licząc tych nieszczęsnych jajek i awokado. od pewnego czasu daję mu zwykłe mleko w proszku, te granulowane odtłuszczone, akurat pełnego nie było w sklepie. ni ema żadnej reakcji uczuleniowej po nim, wiec hcyba ok
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Filip pożera wszystko, nie licząc tych nieszczęsnych jajek i awokado. od pewnego czasu daję mu zwykłe mleko w proszku, te granulowane odtłuszczone, akurat pełnego nie było w sklepie. ni ema żadnej reakcji uczuleniowej po nim, wiec hcyba ok
Elu a jaka jest roznica miedzy tym w proszku a zwyklym z kartonu?? Pytam, bo tez sie zastanawialam nad tym w proszku, ale nie wiem czy to nie to samo co z kartonu?
Witek też wcinał prawie wszystko ze stołu: jadł żurek, zupkę cytrynową, jajka faszerowane, szyneczki, serniczka i jabłecznika, kaczkę, brukselkę i kapustę modrą. Wszystko mu smakowało , o dziwo bo mamusia z tatusiem np. nie jadają brukselki, modrej kapusty i żurku Ale dzielny Wituś je wszystko. Tylko coś ostatnio ma problemy z jedzeniem mięsnych rzeczy i wypluwa (to chyba przez te ząbki ). Żadnych dodatkowych efektów ubocznych nie było.
Gratuluję małym wszystkożercom
U Nas na Święta był kroplówka i szpitalne jedzonko , w Boże Narodzenie nadrobimy
O matko, ale ty wredna matka jesteś Chcesz dać Nikusiowi jedzenie dopiero na Boże Narodzenie? To dopiero chudzinka będzie ;-)
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
O matko, ale ty wredna matka jesteś Chcesz dać Nikusiowi jedzenie dopiero na Boże Narodzenie? To dopiero chudzinka będzie ;-)
Dietka nie zaszkodzi ;-)
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
Elu a jaka jest roznica miedzy tym w proszku a zwyklym z kartonu?? Pytam, bo tez sie zastanawialam nad tym w proszku, ale nie wiem czy to nie to samo co z kartonu?
wiem że nie muszę gotować i jak otworzę torebke z mlekiem w proszku, to nie mam ciśnienia zużyc jej w ciągu 2 dni
Podziel się: