reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

reklama
My narazie jedziemy też ciągle na modyfikowanym i pewnie jeszcze długo tak zostanie :tak: ... muszę tylko wreszcie zacząc wprowadzać inne mleczko zamiast Bebilonu Pepti ... bo już sobie to tak od dłuższego czasu obiecuję i ... nic :sorry2::dry::-D

U nas tez Hubcio je danonki bakusie i jogurty i skutkow ubocznych brak. Ja tez chcialabym wprowadzac mleko zwykle ale jak narazie probowalam kakao i niestety nie zasmakowalo mu. Musimy jeszcze raz sprowbowac. Jezeli chodzi o modyfikowane to chyba chcialabym troszkr poczekac bo Hubcio i tak jest chudy a to modyfikowane wydaje mi sie troszke bardziej wzbogacone w witaminy i inne elementy niz krowie i moze przez to bardziej tuczace?

Dziewczyny a jakie modyfikowane dajecie teraz po ukonczeniu roczku?
bo nie wiem czy juz gdzies pisalyscie, nie moge znalezc...

Martucha jak bylam teraz w Polsce to Laura pila Hipp3,a tu w domu pije Milasan3-o smaku brzoskwini i banana i Bebivita3,mieszana z polskimi kaszkami bezmlecznymi

My dajemy Bebilon3 lub Bebiko3, choc mam w domu jeszcze koncowke bebiko 2 i raz dziennie dostaje 2 po pierwsze zeby ja skonczyc, a po drugie zeby ja nagle nie przesatawiac

U nas do niedawna było Hipp 3 różowe (prebiotyczne) a od jakiegoś krótkiego czasu jest nestle junior o smaku waniliowym albo miodowym :-) Nestle znow wypusciło jakies super mleko dla dzieci powyzej roku (cos jak Nan active dla młodziaków). Widziałam w sklepie, ale 16 PLN było mi poki co szkoda (wyrodna jak zwykle :-D)

reklama
My po cycusiu bylismy na SMA ( takie angielskie) ale jak pojechalismy do PL i juz mial okolo 12 miesiecy a puszki nam sie skonczyly to przeszlismy na NESTLE JUNIOR i tak pil jakis czas, tutaj tez przywiezlismy troche opakowan ale sie skonczyly i trzeba bylo zmienic wiec wzielismy Hipp3 bo to jest w sklepach w Polsce i w UK wiec nie bylo problemu, ale chcialam zobaczyc jakie dajecie bo nie moglam nigdzie znalezc w forum:tak:

AbEjA a to nowe z nestle to takie w puszcze z tym Bedufisem czy cos takiego?? jak tak to u nas stoi 22zl!!

Do góry