reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

:tak::tak::-D

dziewczyny a co byscie radzily dawac zeby troche przytyl? je kasze i inne takie rzeczy na mase:-):-D:-D ale wciaz chudzinka:-( a teraz po tej chorobie to juz w ogole wszystkie zebra wystaja! juz nie wiem czym go podtuczyc:no::no:
zanim go zaczniesz tuczyc to najpierw przyjrzyj sie sobie i tatusiowi Nikodemka, jezeli wy jestescie szczupli to moze on tez taki bedzie i tuczenie na nic sie nie zda, jezeli je i przybiera na wadze to wydaje mi sie ze to wystarczy. Jula je prawie non stop i tez chudzinka z niej, ale my z mezem raczej w wadze koguciej:-D.
Tika, popieram to co dziewczyny juz ci napisaly, zreszta w jakiejs ksiazcce "dzieciowej" czytalam wlasnie o tym zeby dawac pieczywo ziarniste. mozesz ewentyalnie wyciagnac te ziarenka ktore sie da, a reszta przeciez i tak kiedys wyjdzie

reklama
zanim go zaczniesz tuczyc to najpierw przyjrzyj sie sobie i tatusiowi Nikodemka, jezeli wy jestescie szczupli to moze on tez taki bedzie i tuczenie na nic sie nie zda, jezeli je i przybiera na wadze to wydaje mi sie ze to wystarczy.
Martuchaa ... zgadzam się z tym co napisała aaga w 100% :tak:

Dziewczynki dzięki za odpowiedzi :-), więc już nie będę przejmowała się ziarenkami w kupie :sorry::-D:tak:

Chyba macie racje dziewczyny, my tez oboje do grubaskow nie nalezymy i chyba Niko ma to po nas:-):tak::tak:
sama tez bym chciala troche przybrac na wadze... :-(

martucha moja tez chudzina 8900 prz 80cm wzrostu wiec ma niedowage ale zdrowa i mezulo tez wlasnie chudy i dlugi. Nie ma co tych naszych patyczakow tuczyc, jesli dziecko jest, zdrowe, energiczne i prawidlowo sie rozwija to znaczy ze wszystko jest ok i poprostu taka ma urode.
tika moja Oli np nie grzyie kukurydzy i pozniej mam cale ziarenka w kupce, wogole cos ostanio zrezygnowala z gryzienia :eek: woli lykac :-p

Tika :-D:-D:-D ja juz nie takie rzeczy w kupce znajdowalam. :tak:
Robert wyczail, ze moja babcia ma zelkiw takiej szklanej cukiernicy na barku, gdzie On potrafi dosiegnac, no i teraz jak do niej idziemy, to pierwsze co to biegnie do tego pokoju (ma 3 a skubany pamieta swietnie gdzie ma isc) i sie czestuje. Ale nie zostawia sladow. Otwiera sobie, wyciaga i zamyka cukiernice spowrotem.
Pierwszy raz jak Go dorwalam z ta zelka w buzi to sie przerazilam, ale jak zobaczylam, ze sobie radzi to dalam mu spokoj.
W czasie wizyty zjada tak ze 3, 4 sztuki, a potem na drugi dzien znajduje kawalki w kupce.

aniay powiem ci ze Oli na fotkach nie wyglada na taka chudzinke(tzn na grubaska tez nie ale tak a w sam raz).Niko w ubraniu wyglada ok, gorzej w kapieli albo jak lata w rajstopkach i bodach po domu:-D:-D:-D ale macie racje, chyba juz taka jego uroda... tyle ze mi sie takpodobaja takie faldeczki u dzieci:tak::-D:-D:rofl2:

aniay powiem ci ze Oli na fotkach nie wyglada na taka chudzinke(tzn na grubaska tez nie ale tak a w sam raz).Niko w ubraniu wyglada ok, gorzej w kapieli albo jak lata w rajstopkach i bodach po domu:-D:-D:-D ale macie racje, chyba juz taka jego uroda... tyle ze mi sie takpodobaja takie faldeczki u dzieci:tak::-D:-D:rofl2:
to moze drugi dzidzius ci sie "trafi" z faldkami:-D:tak:

reklama
Do góry