reklama
T
tynka
Gość
bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee;-)
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
e tam dziewczyny, nie wiecie co dobre. Nie ma nic lepszego niż dibrze przyprawiony szpinak z czosneczkiem, naleśniki ze szpinakiem,lasagne ze szpinakiem, canelloni ze szpinakiem etc...
Trzeba tylko dobrze przyrządzić. Wygląda faktycznie niespecjalnie, ale smakuje wybornie :-)
no, ale o gustach się nie dyskutuje. :-)
Trzeba tylko dobrze przyrządzić. Wygląda faktycznie niespecjalnie, ale smakuje wybornie :-)
no, ale o gustach się nie dyskutuje. :-)
ja też za szpinakiem nie przepadam, ale Ewela od 4 miesiąca wcina go ze smakiem i często dodajemy go do zupki i ona to wręcz pochłania, co mnie naprawdę cieszy.
A ja - cóż, może tak jak mówi Abejka- nie umiem go przyrządzać, jakoś nie pasuje mi ten trawiasty posmak...
A ja - cóż, może tak jak mówi Abejka- nie umiem go przyrządzać, jakoś nie pasuje mi ten trawiasty posmak...
W święta Witek też wszystkiego posmakował, z wyjątkiem maku. Barszcz tak mu posmakowal, że oderwać go od butli nie było można Kapusta, rybka, pierogi - wszystko było mniam, a najlepszy był opłatek
Okazuje się, że uczulenia na truskawki Wituś nie ma, za to obsypało go po kiwi
Okazuje się, że uczulenia na truskawki Wituś nie ma, za to obsypało go po kiwi
aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Najpierw odpukuje a potem sie chwale *pukpuk* Oli zrezygnowala z jedzenia w nocy! Po tym jak u Agaty raz przespala cala noc to narazie nie je w nocy i mi od 19-20 przesypia do 6 na jednej butli. Normalnie chyba stwierdzila ze roczne dziecko jest na tyle duze ze nie musi jesc w nocy ;D No i w dzien oczywiscie slicznie odzyskala apetyt.
reklama
Podziel się: