reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

reklama
ja tez nie powiem zebym uwielbiala szpinak i raczej w moim menu go nie ma ,ale jak Laurze smakuje to w jej menu bedzie uwzgledniamy....bo jak juz wiemy ...zdrowy:tak:

e tam dziewczyny, nie wiecie co dobre. Nie ma nic lepszego niż dibrze przyprawiony szpinak z czosneczkiem, naleśniki ze szpinakiem,lasagne ze szpinakiem, canelloni ze szpinakiem etc...
Trzeba tylko dobrze przyrządzić. Wygląda faktycznie niespecjalnie, ale smakuje wybornie :-)

no, ale o gustach się nie dyskutuje. :-)

ja też za szpinakiem nie przepadam, ale Ewela od 4 miesiąca wcina go ze smakiem i często dodajemy go do zupki i ona to wręcz pochłania, co mnie naprawdę cieszy.
A ja - cóż, może tak jak mówi Abejka- nie umiem go przyrządzać, jakoś nie pasuje mi ten trawiasty posmak...

W święta Witek też wszystkiego posmakował, z wyjątkiem maku. Barszcz tak mu posmakowal, że oderwać go od butli nie było można :-D Kapusta, rybka, pierogi - wszystko było mniam, a najlepszy był opłatek :tak:

Okazuje się, że uczulenia na truskawki Wituś nie ma, za to obsypało go po kiwi :baffled:

Najpierw odpukuje a potem sie chwale *pukpuk* Oli zrezygnowala z jedzenia w nocy! Po tym jak u Agaty raz przespala cala noc to narazie nie je w nocy i mi od 19-20 przesypia do 6 na jednej butli. Normalnie chyba stwierdzila ze roczne dziecko jest na tyle duze ze nie musi jesc w nocy ;D No i w dzien oczywiscie slicznie odzyskala apetyt.

reklama
no to pieknie, zazdroszcze Ci tego, ze przesypia ladnie noc. moza moja jak osiagnie ten magiczny 1 roczek tez stwierdzi ze noc jest do spania, a nie do jedzenia

Do góry