A
ania_zywa
Gość
Ja Witkowi robię jajecznicę na masełku ale nie smażę tylko robię na parze. A ty Maju tak normalnie smażysz ją na patelni?
Ja smażę HAni jajeczniczkę na masełku normalnie na patelni.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja Witkowi robię jajecznicę na masełku ale nie smażę tylko robię na parze. A ty Maju tak normalnie smażysz ją na patelni?
no jasne Monia ,kazda z nas po trochu cos tam wie ,wiec razem jestesmy bardzo madreZ tym makiem to też mi się wydaje, że za wcześnie. Ale nic nie szkodzi jak was zapytam ;-) Witek dostanie na pewno rybkę, ziemniaka, trochę kapustki, barszczyku i to chyba wszystko co może wszamać. Bo w reszcie jest mak, miód itp. Biedne te nasze dzieci :-(
Antek też nie przepada za jajkami za to banany wpiernicza aż mu się uszy trzęsąa moje dziecko nie lubo jajek. i bananów. a reszta idzie bez problemu, z papierem nawet
W zeszlym roku zastanawialam sie jak to moje dzieciatko bedzie wydgladac, a tu prosze - minal juz prawie rok