reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

reklama
Monia na liszaj polecam maść Cutivate. Nam przepisała pediatra na liszaj i zeszło po 2 dniach. Tylko nie wiem czy jest dostepna bez recepty, musiałabys sprawdzic

Dzięki, muszę zapytać w aptece. Jeśli potrzebna będzie recepta to pójdę po nią do lekarza.

A na danonki to już pewnie Hania patrzeć nie może, jak Ty w nią czteropaki ładujesz. No ale czego się nie robi dla literek:-p:laugh2:;-):rofl2::-D:laugh2:

:-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

U nas Cutivate też było w użyciu, na uporczywe odparzenie, które niczym nie schodziło. To maść sterydowa, więc na receptę :-)

reklama
Karola mi powiedziała pediatra, że można podawać normalną herbatę tylko powinna ona być taka słabiutka, słomkowa :tak:... a jak z tym cukrem jest, to nie wiem :zawstydzona/y:, ale możesz też dodać do herbatki trochę glukozy. Chyba wszystkie herbatki np. z Hippa są słodzone glukozą ...

Do góry