reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

reklama
... a Mateusz nie może jednak narazie jeść danonków :no::-(, bo srajta po nich strasznie i to po sam pępek :dull:, za to kupiłam mu te małe herbatniczki, które jadł od Mariolki i ... je uwielbia :happy2:

Dziewczyny, dawałyście już swoim dzieciakom parówki?? Antoś dostał dzisiaj parówkę z indyka i zjadł prawie całą, tak mu smakowała. Skutków ubocznych brak, ale boję się, że to jeszcze za wcześnie. Od kiedy można dawać parówki?

Dziewczyny, dawałyście już swoim dzieciakom parówki?? Antoś dostał dzisiaj parówkę z indyka i zjadł prawie całą, tak mu smakowała. Skutków ubocznych brak, ale boję się, że to jeszcze za wcześnie. Od kiedy można dawać parówki?
Antosiowa jak mu smakowala i nic mu nie ma to mysle ze smialo Antos moze parowki wcinac,a w dodatku drobiowe to luzik:tak:;-)

Ja właśnie dzisiaj oglądałam w sklepie te drobiowe parówy ale się nie zdecydowałam. Za to kupiłam deser z owoców tropikalnych, oraz twarożek z bananami i brzoskwinią.

Jeremi już jadł te deserki bez skutków ubocznych, a paróweczki też dostał kawałek i zjadł ze smakiem także bez skutków ubocznych. Zresztą szynkę wciąga niemal codziennie, więc czemu nie parówki :sorry:

reklama
Do góry