Czy któraś z was przeszła już na kolejne mleko modyfikowane 3? U nas znów jest problem z NAN2, w żadnym sklepie go nie ma , a ja się zastanawiam czy jak wykończę swój domowy zapas, a w sklepach nie będzie nowej dostawy czy mogę przerzucić się na NAN3. Co wy sądzicie?
reklama
T
tynka
Gość
Abeja tabliczke czekoaldy i taki male babel ja zje????????????to jak ona czy tam, on wygada???????????????????
T
tynka
Gość
Monika 3 jest dopiero po roku. A patrzylas na allegro albo w aptekach internetowych???????? ja ostatnio kupilam dla dziewczynek mleko w aptece internetowej
U mnie też na NANie - od paru dni właśnie szukamy różnych odmian tego mleka. Mi się skrycie wydaje, że oni chcą zrezygnować z tych opcji w kartonikach i przerzucić się całkiem na NAN Active (to drogie ścierwo w puszkach), bo jak się w jakimś sklepie skończy NAN2 albo NAN3 to już się nie pojawia po dostawie, a puszki Active zawsze są. Ja na razie karmię go losowo 2, 3 lub 3R w zależności co mi się uda dostać. Czasem i Active. Jakoś dobrze reaguje na wszystko. NAN3Active mi się kupił kiedyś (puszka) i jest dziwny - był taki jakby zagęszczany kaszką (nie kleikiem, tylko takie grudy jakby kaszka), na razie jedno opakowanie takie miałam, dziwne to było. A NAN3 w kartonie to miałam tylko 3R (u nas dla odmiany nigdzie nie ma NAN3, a 2 jest)... NAN3 w odróżnieniu od innych trójek mleka - jest po skończeniu 9 miesięcy (po skończeniu roku jest Nestle Junior)
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
ja daje Zuzce na przemian nan Active 2 z hippem 2 prebiotycznym. Na przemian bo hipp kosztuje 10 zł a nan acitve 2 18 zł.. zuzce pasuje o dziwo i jedno i drugie (wczesniej tylko enfamil za 25 zł za puszke). Ale ja wierze, ze to mleczko jest lepsze niz zwykły nan .
Co do 3 to zaczekam...
Co do 3 to zaczekam...
Elżbietka
mother of two sons&angel
ja sie pochwale ze zakupiłam nan active 3 po 12,5 za puszke - na allegro a wklepach u nas po 18
a ost dawałam zwykły nan 3, bo 2 w rossmanie nie mieli. bez skutków ubocznych
a ost dawałam zwykły nan 3, bo 2 w rossmanie nie mieli. bez skutków ubocznych
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
my stosujemy Hippa i humane bananowa :-) mniami :-)
Elżbietka
mother of two sons&angel
Ela super, daj linka to kupie na Zapas
wlasnie juz nie ma:-(. ja kupilam 12 puszek, cała aukcje
reklama
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
My od początku jedziemy na Bebiko, w każdym sklepie jest go pod dostatkiem:-), więc nie ma problema.
Podziel się: