reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

Czy któraś z was przeszła już na kolejne mleko modyfikowane 3? U nas znów jest problem z NAN2, w żadnym sklepie go nie ma :no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, a ja się zastanawiam czy jak wykończę swój domowy zapas, a w sklepach nie będzie nowej dostawy czy mogę przerzucić się na NAN3. Co wy sądzicie?

reklama
Monika 3 jest dopiero po roku. A patrzylas na allegro albo w aptekach internetowych???????? ja ostatnio kupilam dla dziewczynek mleko w aptece internetowej:tak:

U mnie też na NANie - od paru dni właśnie szukamy różnych odmian tego mleka. Mi się skrycie wydaje, że oni chcą zrezygnować z tych opcji w kartonikach i przerzucić się całkiem na NAN Active (to drogie ścierwo w puszkach), bo jak się w jakimś sklepie skończy NAN2 albo NAN3 to już się nie pojawia po dostawie, a puszki Active zawsze są. Ja na razie karmię go losowo 2, 3 lub 3R w zależności co mi się uda dostać. Czasem i Active. Jakoś dobrze reaguje na wszystko. NAN3Active mi się kupił kiedyś (puszka) i jest dziwny - był taki jakby zagęszczany kaszką (nie kleikiem, tylko takie grudy jakby kaszka), na razie jedno opakowanie takie miałam, dziwne to było. A NAN3 w kartonie to miałam tylko 3R (u nas dla odmiany nigdzie nie ma NAN3, a 2 jest)... NAN3 w odróżnieniu od innych trójek mleka - jest po skończeniu 9 miesięcy (po skończeniu roku jest Nestle Junior)

ja daje Zuzce na przemian nan Active 2 z hippem 2 prebiotycznym. Na przemian bo hipp kosztuje 10 zł a nan acitve 2 18 zł.. zuzce pasuje o dziwo i jedno i drugie (wczesniej tylko enfamil za 25 zł za puszke). Ale ja wierze, ze to mleczko jest lepsze niz zwykły nan .
Co do 3 to zaczekam...

reklama
Do góry