reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

dziewczyny piszecie ze dajecie swoim dzieciom danonki, ale czy takie zwykle czy sa moze jakies specjalne dla niemowlat. moja Julcia nie ma co prawda skazy (choc rowniez bylo podejzenie, na co ogolnie bylam wkurzona bo jak byla malutka miala dwa tygodnie i pare razy zwymiotowala po jedzeniu to najlepiej bylo powiedziec ze to uczulenie i mam byc na diecie, a okazalao sie pozniej ze najprawdopodobniej bylo to z tego ze strasznie lapczywie jadla- karmienie cycem trwalo doslownie 5 minut) ale pytam dlatego ze mlako krowie zalecaja dopiero po ukonczeniu przez dziecko roku, ale jezeli dajecie juz swoim dzieciaczkom i nic im nie jest to moze tez sprobowalabym, zawsze to jakas odmiana tego monotonnego jedzenia. dawalam jej juz jakies mleczne rzeczy do sprobowania, typu np budyn, ale tylko troszeczke bo straszna zrobila sie z niej sepiarka :-)

reklama
ja daję zwykłe, takie w małych kubeczkach, pakowane po 4 szt, ale są tez i po 6 chyba
danonki_packshot.gif

Wg mnie są dwa rodzaje danonków. Te małe, pakowane po 4szt i wieksze, dwukolorowe pakowane po 2 szt. U nas oba sa dobrze tolerowane

tynka dzieki........wiem,wiem z nowosciami i wszystkimi przekoskami dalam sobie spokoj juz w zeszla niedziele,dzis juz naszczescie lepiej ale nie super-byly 2 luzne kupy,no i pomalu wraca apetyt na mleczko:tak:

Ja też jeszcze nie dawałam małemu Danonków i jogurtów, ale muszę spróbować. Mam nadzieję, że efektów ubocznych nie będzie. A jak z budyniem, takim zwykłym? Dawałyście już czy lepiej poczekać? Nie chodzi mi tu o spróbowanie tylko taką większą ilość, na deserek.

reklama
Do góry