reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

reklama
nie wiem gdzie to zakwalifikować ale Zuzka zajadała dzisiaj książkę telefoniczną. Zarówno okładke jak i strony wewnętrzne. Chciałam jej dać mleka, ale ona była juz najedzona. Pełny pyszczek papieru...:wściekła/y::angry:

TO BYLO W NOCY NIE JADL OD 20 DO 9 :tak:NIE MARTWIE SIE TAK BARDZO:-pALE NERWI MNIE TO :tak:A W DZIEN JE OBIADKI I OWOCE:-)

Ale nie jesc cala noc a nie jesc caly dzien to jest roznica:tak:. Mozna zjesc malo lub cos tam skubnac, ale nie jesc caly dzien? Od np 7 rano do 19 wieczorem? :szok: Ja bym sie troche wystraszyła:tak:.

DZWONILAM DO PANI DOKTOR I TA POWIEDZIALA ZE TO NIC ZE NIE ZJADL WIECZOREM MLEKA :eek: CO INNEGO JAK BY CALY DZIEN NIE JADL TAK TO MA APETYT I JE WSZYSTKO:tak: TYLKO COS MU TO WIECZORNE MLECZKO NIE SMAKUJE:shocked2:

Tak to wiadomo, Hania też bardzo częsta opuszcza wiecorne jedzenie:tak:. Wczoraj np jadła ostatni o 18 a pozniej juz mleczka nie chciała, probowalam na spiocha, ale nic... W nocy sie o 4 obudzila, myślałam, że jest głodna, zrobiłam mleko a ona wzięła kilka łyków, zaczęło jej burczeć w brzuszku i nie chciała jeśc. Rano tylko 90ml:wściekła/y:. Teraz śpi i mam nadzieję, że na drugie śniadania zje kaszkę (uwielbia z danonkiem, wiec nawet w nocy by zjadla:-D). Także takie wieczorne niejedzenie mnie nie martwi, ale takie calodzienne..:tak:.

nie wiem gdzie to zakwalifikować ale Zuzka zajadała dzisiaj książkę telefoniczną. Zarówno okładke jak i strony wewnętrzne. Chciałam jej dać mleka, ale ona była juz najedzona. Pełny pyszczek papieru...:wściekła/y::angry:

Widocznie jej smakowało ;-) To może zmień jej dietę Abeja i zacznij podawać książki ;-):-D Ale by pobiła rekordy mądrości w tak wczesnym wieku :-D:-D:-D

:-D:-D:-D ... a ja byłam w tym tygodniu z Mateuszem w Smyku, bo mu czapkę chciałam kupić i przymierzyć ... a że był nad wyraz marudny ... po wybraniu czapki pozwoliłam mu się nią bawić i zaczęłam przeglądać jeszcze inne rzeczy .... gdy zwróciłam swoją uwagę znowu na synka ... kawałek metki (na szczęście mały) był już zjedzony ... a reszta strasznie obśliniona .... :dull:, po czym poszłam do pani w kasie z taką właśnie miną: :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

:-D:-D:-D ... a ja byłam w tym tygodniu z Mateuszem w Smyku, bo mu czapkę chciałam kupić i przymierzyć ... a że był nad wyraz marudny ... po wybraniu czapki pozwoliłam mu się nią bawić i zaczęłam przeglądać jeszcze inne rzeczy .... gdy zwróciłam swoją uwagę znowu na synka ... kawałek metki (na szczęście mały) był już zjedzony ... a reszta strasznie obśliniona .... :dull:, po czym poszłam do pani w kasie z taką właśnie miną: :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Myślałam, że napiszesz "po czym poszłam wymienić tą czapke na inną":-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry