reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

reklama
A JA DZIS CHCIALAM DAC RYBE Z WARZYWAMI Z NESTELE NO I DALAM I NIE ZJADL WYPLUL A POTEM NIE CHCIAL OTWORZYC BUZKI WIEC WYRZUCILAM DO KOSZA :rofl2:ALE KURCZACZKA Z WARZYWAMI ZJADL ZE SMAKIEM:tak:NAWET MU SIE NIE DZIWIE ZE NIE CHCIAL BO JA SAMA BYM TEGO NIE ZJADLA :eek:NO COZ SAMA MU ZROBIE RYBKE PO SWOJEMU;-)

Oj coś sie te firmy nie znają na przyrządzaniu ryb ... trzebaby im przesłać kilka przepisów na dania z ryb dla dzieciaczków ;-):-D

kasiulka,
Mama Antosia
ania_zywa

Boze najmilszy to Oliwia to zarlok przy waszych maluchach
ok 23 przez sen wypija 240 kaszki na mkleku
pomiedzy 6-8 kiolejne 240 kaszki
kolo 11 150 obiadku
kolo 14 kolejne 150 obiadku
kolo 17 240 kaszki
czasem kolo 20 je jeszcze 240 kaszki O_O

Chociaz ostatni z jedzeniem tych zupek to tak na dwa razy jej idzie, pozatym w miedzyczasie pogryza ciasteczka, danonki, chrupki badz tez banany.
Jakim codem ona tak malo tyje tyle jedzac nie mam pojecia. Chociaz moze pewnym wskazaniem jest to ze jej nogi sa caly czas w ruchu jakby biegla bez wzgleu w jakiej jest pozycji

Aniay, i Ty mówisz że Oliwcia słabo je:rofl2:.
Antoś też tak cały czas biega bez względu na pozycję i może w tym jest sekret ich niskiej wagi:sorry2:;-).. Bo Antoś na ostatnim ważeniu miał 7.360 kg, trochę to więcej niż Oliwcia, ale to w końcu chłopak

Tak sobie mysle ze chyba zrezygnuje znocnego karmienia to moze w dzien mi bedzie wiecej jadla...
MamaAntosia nasze dzieci kolarzami zostana :D

reklama
u nas jest tak: (choc czasem sie modyfikuje i jakiieś zarcie wypada:-D)
6.30 mleko z kleikiem QQrydzianym na dobre sranko 180 ml
11.00 mleko
14.00 zupka, obiadek (ok 120-150 ml)
16.00 mleko 150-180 ml
20.00 240 ml maszki pszenno-mlecznej i sen az do rana

Do góry