reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozszerzamy dietę naszych krasnoludków

Wreszcie mam się czym pochwalić na tym wątku :happy2:. Dzisiaj po raz pierwszy zapasteryzowałam zupki ugotowane dla Mateuszka. Narazie zrobiłam same warzywne, żebym mogła do nich dodawać żółtko lub mięsko i chciałam zapytać jak myślicie ... czy gdy w zupce jest burak to może być w niej również mięso lub żółtko :confused:
aaaaa ... i zastosowałam oczywiście wszystkie Wasze rady i mam nadzieję, że zupki będą się dobrze trzymały i nie będę musiała rzucać słoiczkami do kosza :dull::-D;-)

Gratuluję zapału Tika :-D N pewno wszystko się udało i nie będziesz musiała rzucać tymi słoiczkami ;-)

ja dziś pierwszy raz ugotowałam Filipciowi rybkę. na parze. dodałam ziemniaczka, marchewki, cebulkę:tak:. nawet niezłe było

ja raz dałam Filipowi paseczek surowej cebuli, wciągał aż mu się uszy trzęsły:-D

Wow Ela, rybka i cebulka :surprised: Fajowo, że Filipkowi to smakowało i nie miał żadnych skutków ubocznych.
Ja jeszcze cebuli i ryby nie dawałam. Za to robilam dziś drugie podejście z arbuzem. Witek sam sobie go skrobał ząbkami i trochę memlał to co sobie naskrobał. Ale chyba za bardzo to mu to nie smakowało :no:

reklama
Tika mam nadzieję, że Twoje słoiczki nie wylądują w śmietniku tak jak moje:-D.

A z tą cebulą to :szok:. Muszę też spróbowac Hani dać:tak:.

Maja dzieki za odpowiedz:-)Tika mi powiedziala,zebym przestala porownywac:-Dno wiem,ze ma racje no ale..;-)Marta ok 7000.

reklama
Dajecie dzieciom juz herbatniczki? Ja kupilam ostatnio HAni Miskopty z Nestle i jak jej trzymałam to wszystko było ok, ale ja sama wzięła do ręki to od razu przegryzła w połowie:wściekła/y:. I musiałam jej wyciągać palcem z buzi, żeby się nie zakrztusiła.. Chyba jednak dla niej to za wczesnie, bo z chrupkami radzi sobie elegancko, tylko one się szybko rozpuszczają, więc pewnie dla tego.

Do góry