reklama
kakakarolina
Fanka BB :)
Lewek a Ty się musisz babci tłumaczyć jak karmisz ????? trochę asertywności dziewczyno nie jesteś już dzieckiem weź rób jak uwarzasz i jak dla Ciebie jest najlepiej
A Ola będzie do końca życia jeść tylko mleko. Generalnie nowe produkty ma w doopie i po wykrzywieniu się na 3 łyżeczki ma dość. Myślałam, że już po dwóch tygodniach cały słoiczek zjemy a dalej połowę wyrzucam po 3 dniach :-(
A Ola będzie do końca życia jeść tylko mleko. Generalnie nowe produkty ma w doopie i po wykrzywieniu się na 3 łyżeczki ma dość. Myślałam, że już po dwóch tygodniach cały słoiczek zjemy a dalej połowę wyrzucam po 3 dniach :-(
weronkazzz
tulęTolę
Weronika to od jakiego wieku masz tę kaszkę? bo z producentem mleka to raczej problemu nie ma, ale mleko 2 jest całkiem inne niż 1, więc tu nie wiem, dziwne
no właśnie mam kaszki 4 plus, czyli już się nadają, i wszędzie jest w przepisach to mleko 2, nie 1. a dziwne, bo 2 jest od 6-7 miesiąca...
Ja na kolację daję Kackowi 180ml mm z kleikiem. Dorzucam 2 płaskie łyżeczki i daję przez smoka 2. Kacperek śpi czasem nawet do 3,a bez zagęszczenia spał do polnocy.
W ciągu dnia jedno karmienie jest zastąpione zupką,ale zwykle jeszcze pi niej wypija koło 60ml mojego mleka. W sumie teraz je 150ml przed południem, 150ml po spacerku, później 3/4 słoiczka zupki i 60ml mleka, koło 18 koło 100ml mleka i na kolację zjada koło 180ml kleiku. W nocy dwa karmienia i koło 200ml w sumie.
Jakim smokiem dajcie kleik. Bo ja dodaje tak mało,bo przez 2 nie przechodzi jak jest więcej.
W ciągu dnia jedno karmienie jest zastąpione zupką,ale zwykle jeszcze pi niej wypija koło 60ml mojego mleka. W sumie teraz je 150ml przed południem, 150ml po spacerku, później 3/4 słoiczka zupki i 60ml mleka, koło 18 koło 100ml mleka i na kolację zjada koło 180ml kleiku. W nocy dwa karmienia i koło 200ml w sumie.
Jakim smokiem dajcie kleik. Bo ja dodaje tak mało,bo przez 2 nie przechodzi jak jest więcej.
Weronika no właśnie bez sensu, jak zalecają 2, to niby powinno się dawać tak jak producent każe, tak samo jak z przyrządzaniem mleka, żeby nie przekraczać miarek, sama nie wiem, może będzie ok, ale różnica w 1 i 2 jest spora, K8 chyba ma te same, to może ci poradzi jak ona robi
Gorgusia u nas było łyżeczką
Gorgusia u nas było łyżeczką
reklama