reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozszerzamy dietę Maluszków

reklama
A już myślałam ,że mój 12-kilowy Adaś jest najcięższy z sierpniaczków:-D Ostatnio w sumie pare dni nie jadł prawie nic, nawet nie pił za bardzo,ale od kiedy wrócił do zdrowia to nadrabia:-p

o kurcze, czym Wy te dzieciaki karmicie :szok: ;)

mój młody je bardzo dużo i wszystko, owoce, warzywa, ryby, tylko mleka żadnego oprócz ryżowego nie lubi, no ale rok karmiłam to się nie przejmuję ;) waży 9,5 i ma 77 cm.

Emka mnie też dziwi czemu Adaś tak przybiera, zdrowo je, owoce ,warzywa, mięsko najczęściej z indyka, gotowane lub gotowane na parze, słodyczy nie je, chyba ,że chrupki kukurydziane czy czasem biszkopta lub herbatnika, do picia domowe soki lub kompoty...nie wiem to chyba kwestia jego apetytu, moja babcia się śmieje ,że co go widzi to je albo pije:-D dostaje 4 posiłki w ciągu dnia,a w między czasie to co wymieniłam lub owoc,więc go nie przekarmiam,apetyt po tatusiu:-p

reklama
Do góry