reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ja Natalii do ukończenia 6 miesiąca nie wprowadzałam nic innego niż moje mleko, potem wprowadziłam marchewkę, dynię a potem zaczęłam podawać kaszkę z glutenem, później też kawałek skórki od chleba do miętolenia ;-)
kakakarolina
Fanka BB :)
to ja się teraz przyznam że tą ekspozycję robiłam tydzień. później mi się pokiciało podałam pełną porcję kaszki glutenowej i tak zostało. Młody przeżył. Może miał szczęście, może uratowały go jego symboliczne porcje a może to ściema ;-) teraz spróbuje robić jak piszą ale jak wyjdzie zobaczymy.
natasszzka87
A ta ekspozycja na gluten była od zawsze, bo ja właśnie z Oliśkiem sobie nie przypominam Jutro mam wizyte u dr to sie dopytam ale raczej pojde ta droga ze do konca 6 tylko cyc.
kruszki
a ja ponad 9lat temu po prostu wszystko dawalam najpierw po troszku, potem wiecej i wiecej
mysle ze chyba sie skusze i dam malej moze ktoregos dnia jak M.bedzie w domku kleik ryzowy na moim mleku, damy jej lyzeczke, mysle ze ona sobie dobrze poradzi z jedzeniem bo jest bardzo ciekawa swiata
kupilam juz NEW BABY EASY WEANING SAFE SOLIDS FEEDER / FRUIT TEETHER / CLEVAFEED FOOD HOLDER | eBay wiec w tym bede podawala gotowane warzywka w calosci oraz owoce
mysle ze chyba sie skusze i dam malej moze ktoregos dnia jak M.bedzie w domku kleik ryzowy na moim mleku, damy jej lyzeczke, mysle ze ona sobie dobrze poradzi z jedzeniem bo jest bardzo ciekawa swiata
kupilam juz NEW BABY EASY WEANING SAFE SOLIDS FEEDER / FRUIT TEETHER / CLEVAFEED FOOD HOLDER | eBay wiec w tym bede podawala gotowane warzywka w calosci oraz owoce
kakakarolina
Dzag ja nie podawałam żadnych soków ale u nas wiadomo albo obiad albo sok. Chociaż Oli chyba też nie dam lepiej niech pije wode i je jabłka przecierane. Jakoś mi idea picia słodkich napoi nie pasuje ale jak najbardziej może to być z sokowirówki tylko komu by się to chciało myć
reklama
kakakarolina
Aia jak nie macie alergii w rodzinie to za po dwóch, trzech dniach coś nowego. Może to być samo jabłko np albo jabłko z marchewką, albo ziemniak z marchewką